Getty Images
puna iznenađenja

Ona baš sve može isfurati: Holivudska glumica neprepoznatljiva je s novom frizurom

Prava stilska i beauty kameleonka na Instagramu ne prestaje oduševljavati obožavatelje promjenama imidža, doslovno iz dana u dan. Naravno, izgled mijenja zbog projekta na kojem radi, no zanimljivo je vidjeti njene transformacije.

Glumica Blake Lively pokazala nam je koliko promjena frizure utječe na cjelokupni look. Ona nije promijenila jednu, već dvije frizure u kratkom roku, a osim kose, transformirao ju je i make-up.

Na posljednjoj fotografiji glumica nosi smeđu dugu periku sa šiškama u stilu Bettie Page. Izgleda poput prave pin-up djevojke, a osim plavih pramenova koje uvijek nosi, smeđa joj stoji jednako dobro, što su u komentarima primijetili i obožavatelji.

Na drugoj fotografiji pokazala je nešto drastičniji look, s kratkom kosom na takozvanu "padelicu", frizuru koje se svi sjećamo iz djetinjstva. Osim dječačke frizure, Blake izgleda na fotografiji koju drži umorno i isrpljeno, za što je zadužena make-up artistica Vivian Baker.

Blake trenutno radi na novom špijunskom trileru "The Rythm Section", priči temeljenoj na četiri romana Marka Brunella. Film prati Stephanie (Blake Lively) koja kreće u osvetnički pohod nakon što je izgubila cijelu obitelj u avionskoj nesreći, za koju saznaje da je bila namještena. Lively ćemo vidjeti u kao tajnu agenticu - film režiraju Michael G. Wilson i Barbara Broccoli, koji su radili na filmovima iz James Bond franšize.

Linker
24. travanj 2024 06:30