Instagram betina goldstein, jinsoon
Top sedam

Osvježite nokte: Ove uzbudljive manikure stvorene su za proljetno-ljetne lookove

Čak i ako niste vješti u ukrašavanju noktiju, uvijek se možete odlučiti za jednostavniju manikuru s ponekim detaljem kojeg nije teško izraditi. Inspiraciju za divne proljetno-ljetne manikure pronašli smo gdje drugdje nego na Instagramu.

Iako je proljetno vrijeme dosta varljivo, pogled na vesele boje na noktima može vam u trenu popraviti i najtmurniji dan. Ne morate biti profesionalka kako biste ih ukrasili na zanimljiv način, samo je važno da ste otvoreni za igranje i eksperimentiranje s uzorcima, bojama i motivima.

Instagram je uvijek dobar izvor različitih lookova pa vam može poslužiti kao inspiracija. Evo kakvi će se trendovi na noktima najviše nositi ove sezone.

Neonske nijanse

Neonske boje ovoga su proljeća i ljeta jedan od najvećih hitova, kako u modi i make-upu, tako i na noktima. Iako se na prvi pogled čini da ih je teško nositi, u kombinaciji s tek primjetnom puder-ružičastom bojom izgledat će vrlo primamljivo te će se uklopiti u svaku neonsku kombinaciju.

Geometrijski oblici

Može li i jedna godina proći bez geometrijskih oblika? Mislimo da ne. Ako ste vješti u ukrašavanju noktiju, kombinirajte primarne boje poput žute i plave te ih uklopite u geometrijsku manikuru. Čini se kompliciranije nego što stvarno jest, a završni dojam je vrlo profesionalan.

Ružičasta s odmakom

Ružičasti nokti su uvijek u trendu, ali treba se nekada odmaknuti od tek primjetnih nijansi i prigrliti žive boje. 'Hot pink' nijansu razbit će jedan nokat u bijeloj boji s nekim zanimljivim motivom poput maslačka. Taman za proljetne lookove!

Animal print

Zašto bi animal print uvijek uključivao tigrove šare ili leopardove točke? Klasična crno-bijela manikura može biti još zanimljivija ako je isfurate kroz kravlji uzorak koji je ove godine potpuno osvojio i modni i beauty svijet.

Cvjetni motivi

"Cvijeće za proljeće? Revolucionarno!", rekla bi Meryl Streep u filmu 'Vrag nosi Pradu'. Da, motivi cvijeća nisu ništa novo, ali nikada neće prestati biti u trendu. Čak i ako niste profesionalka u crtanju po noktima, motiv cvijeta lako je izraditi, a ne morate ni posebno paziti na urednost.

Točkice

Onda kada ne znate što biste s noktima, sjetite se bezvremenskih točkica. Na svaki nokat nanesite drugu boju te ih ukrasite srebrnim točkicama. Ima li išta lakše?

Koraljne nijanse

Koraljna je iz sezone u sezonu sve popularnija jer odlično naglašava preplanulu put. No, kako vam ne bi dosadila, možete je podići nekom drugom kontrastnom bojom. Za manikuru kao na slici ne treba vam crni lak već samo crna folija za ukrašavanje noktiju.

Linker
19. travanj 2024 11:42