UVOD U PROLJEĆE

Pastelne nijanse osvajaju svijet ljepote

Dolaskom toplijih i vedrijih dana, stiglo je vrijeme i za razigrane nijanse koje će biti savršen uvod za proljeće. A što je bolje od elegantnih i nježno pastelnih boja?

Od posljednjih kolekcija koje smo vidjeli na svjetskim modnim pistama pa sve do naših kozmetičkih torbica, pastelne boje ove sezone pravi su hit. A ako niste osoba od color blocking modnih kombinacija, s lakoćom možete unijeti vesele nijanse u svoju beauty rutinu zahvaljujući neodoljivim manikurama.

Optimizam u vidu vedrih boja na noktima možete postići i oazi vlastitog doma, a najbitniji faktor su njegovane ruke i nokti. Kvalitetno izvedena manikura vaše će nokte učvrstiti, a oni će izgledati uredno i elegantno.

Stylish trendy female manicure. Peony flower in beautiful young woman's hands. Blue background.
Getty Images/iStockphoto

S obzirom na to da zima ostavlja trag i na našim rukama, uvijek nam u pomoć uskače Melem koji je predstavio liniju posebno dizajniranih teglica koje krase neodoljivi pastelni poklopci. Stoga, prije nego krenete u lakiranje noktiju, nahranite svoje ruke i nokte te izbjegnite stvaranje zanoktica pomoću Melema koji je nezamjenjiv kada je njega kože u pitanju.

Ako niste sigurni koju boju laka odabrati, vodite se bojama Melem teglica! One su pomno birane i savršeno se nadopunjuju s njegujućim Melem učinkom. Imate određeni dress code na poslu i nije poželjno da koketirate s upadljivim bojama lakova? Preferirate nježne nijanse i ne volite upadljive boje na noktima? Onda su upravo ovakve pastelne manikure idealne za vas.

Pastelno ružičasta

Simbolizira najnježniju njegu, a ovakva boja laka idealna je za ljubiteljice nude looka i decentnih nijansi.

Pastelno ljubičasta boja

Predstavlja moćnu zaštitu, a jednako je moćan efekt koji daje noktima. Jednako dobro izgleda na kratkim i na dužim noktima, a savršena je zamjena za klasičan crveni lak.

Tirkizna boja

Simbol je umirujućeg učinka koji Melem ima na kožu, a lak u ovoj nijansi idealan je za ljubiteljice elegancije s pomakom.

Ako se volite poigravati s bojama, kombinirajte ove pastelne lakove u više boja u jednoj manikuri. Proljetna razigranost nije rezervirana samo za modne kombinacije već i one u ljepoti.

Stylish trendy female pink and blue manicure. Beautiful young woman's hands on pink pastel background with festive multicolored confetti.
Getty Images/iStockphoto

Stoga, ne čekajte službeni prvi dan proljeća nego popravite svoje raspoloženje i svojih najdražih uz neodoljivu teglicu koja pruža beskompromisnu njegu i neodoljive nokte! Jer ipak svi znamo - Melem je Melem, sve ostalo su samo kreme!

Linker
25. travanj 2024 12:26