Profimedia, AKM-GSI
NEMA VIŠE CRVENE

Potpuno je neprepoznatljiva: Crvenokosa glumica postala je plavuša

Jedna od najpoznatijih crvenokosih glumica u Hollywoodu u novu je godinu ušla s novom bojom kose i iznenadila obožavatelje jer se od svoje prirodne, crvene nijanse nikada nije odvajala.

Glumica Isla Fisher odlučila je svoju prepoznatljivu crvenu kosu zamijeniti novom nijansom za koju je poručila da će biti pravi hit u 2019. godini. Zvijezda serija "Confessions of a Shopaholic" i "Arrested Development" napravila je iznenađujući make over i postala plavuša. Jedna od najpoznatijih crvenokosih glumica u Hollywoodu dosad nije morala često mijenjati boju kose za uloge, a ni ovog puta se nije izjasnila je li se na promjenu odlučila sama ili je sve zbog nekog projekta.

Iako su mnogi pretpostavili kako se radi samo o periki, njezini obožavatelji ipak su se izjasnili oko nove boje i zaključili kako joj crvena nijansa mnogo bolje pristaje. Iako bi joj mnoge žene zavidjele na posebnoj nijansi, Isla je priznala kako su je u mladosti maltretirali zbog boje kose i kako je tada uopće nije voljela. Ipak, s vremenom je shvatila kako je upravo zbog te nijanse jedinstvena. i sve ove godine ponosno ju je nosila - osvježila bi je tek s drugim tonom crvene.

Isla Fisher at the Los Angeles premiere of 'Tag' held at the Regency Village Theatre in Westwood, USA on June 7, 2018., Image: 385783118, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Lumeimages
Profimedia, Lumeimages

42-godišnju glumicu su zbog boje kose često znali zamijeniti s glumicom Amy Adams pa su se mnogi obožavatelji našalili kako se s novom bojom kose napokon riješila i tog problema.

*EXCLUSIVE* Beverly Hills, CA  - 'Tag' star Isla Fisher dons cute white blouse with a leather skirt and matching studded booties as she arrives for a lunch meeting in the 90210 area.

Pictured: Isla Fisher

BACKGRID USA 19 DECEMBER 2018, Image: 403543561, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI

Linker
14. travanj 2024 01:42