GENIJALNE BOJE

Poznati brend predstavio najnovije trendove za nadolazeće ljeto: Sasvim drugačiji spektar boja

Brend Redken, za kojim posežu najpoznatiji hair stilisti iza kulisa najvećih modnih događanja, inicijator je trendova u svijetu kose.

Inspiracija, edukacija i kreativnost ističu se kao postulati kojima se Redken vodi, a kako često „boravi“ iza kulise Tjedna mode u New Yorku, Londonu, Parizu ili Milanu, postaje lider u ljepoti i postizanju najkreativnijih lookova na pisti. Inovativni pristup te kombinacija mode i inspiracije čine Redken inicijatorom trendova.

Shodno tome, Redken predstavlja najnovije trendove za nadolazeće ljeto. Njima će se posebice razveseliti plavuše jer glavnu riječ ovoga ljeta vodit će topla zlatna plava (Golden Blonde) i kremasto pepeljasta plava boja (Greige Blonde). Željena nijansa plave nadohvat je ruke uz šest novih Shades EQ Bonder Inside nijansi podijeljenih u dvije, već spomenute, kategorije - Golden Blonde i Greige Blonde. Tako su se Golden Blonde obitelji pridružile nijanse Iced Piña, Lemon Icing i Honey Gold, a Greige Blonde okuplja Mistly Beige, Glossy Greige i Smokey Beige nijanse.

Osim postizanja postojane, bogate boje, Shades EQ Bonder Inside naglasak stavlja i na njegu kose. Objedinjuje funkciju tonera i bondera, a namijenjen je osjetljivim plavušama i klijenticama koje žele svijetlu do jako svijetlu kosu. Ojačava veze i smanjuje lužnatost nakon posvjetljivanja.

image

Redken proizvodi

FOTOGRAFIJE: PROMO

Osim novih nijansi, Redken predstavlja i revolucionarni zaokret u njezi kose, putem Acidic Bonding ​ Concentrate tretmana. Preparati su podijeljeni u dvije kategorije: za profesionalni tretman u salonu i za tretman kod kuće. Profesionalni tretman namijenjen je obnovi proteinskih veza u samoj vlasi te pružanju dodatnu njegu. Aminokiseline pomažu osnažiti kosu i obnavljaju protein prijeko potreban za zdravu kosu. Glicerin pruža hranjivost suhoj kosi, a pH od 3.0 do 4.0 pomaže zapečatiti kutikulu i daje trenutni sjaj. Time je naglasak na tri najvažnija čimbenika zdrave kose: protein, njega i pH. Nakon tretmana u salonu, njega se nastavlja kod kuće, jer Acidic Bonding Concentrate šampon, ​regenerator i leave-in tretman zaokružuju ciklus započet u salonu.

Redken noviteti isprobani su u odabranim salonima u Zagrebu, Splitu i Varaždinu. U zagrebačkom salonu LivingRoom, artist Marko Listeš odlučio je modelu napraviti pramenove, a ovdje možete kako je to izgledalo.

image

Frizerski stilist Marko Listeš

PETAR KRAJACIC VILOVIC Promo/Autor: RedLight Production

U splitskom salonu Hair Couture Studio Keko, za isprobavanje Redken proizvoda bio je zadužen artist Fehmir Rama. Napravio je ABC tretman kako bi nahranio kosu koja je bila oštećena i slaba od prethodnog posvjetljivanja, a konačni rezultat je više nego odličan.

image

Artist Fehmir Rama

PETAR KRAJACIC VILOVIC Promo/Autor: RedLight Production

Artistica Marina Ivanković u Frida Hair Salonu u Zagrebu također je napravila proces ABC tretmanom, kako bi modelu nahranila kosu, a rezultati su fantastični.

image

Artistica Marina Ivanković

PETAR KRAJACIC VILOVIC Promo/Autor: RedLight Production

U varaždinskom Cut-Line Hair Studiju, artistica Mateja Martinez krenula je njegom, ABC tretmanom, na kosu modela nanijela je Smokey Beige dok je ostatak kose obojen nijansom Misty Beige.

image

Artistica Mateja Martinez

PETAR KRAJACIC VILOVIC Promo/Autor: RedLight Production
Linker
26. rujan 2022 10:13