U BLAGDANSKOM RASPOLOŽENJU

Šljokice, zagasite nijanse i vječni trendovi: Pet nijansi lakova za nokte koje će obilježiti zimu

Vrijeme je da se prebacimo u zimski i blagdanski ‘mood‘ i pozdravimo šljokice u trendi bojama za nokte!

Izlozi popularnih trgovina odavno su prepuni zimskim komadima odjeće, a lagano pristižu i blagdanski ukrasi. Vrijeme je da se u potpunosti prebacimo u "zimski mood" pa da slojevitu i toplu odjeću prate trendi zimske nijanse lakova za nokte.

Boja laka za nokte s kojom ne možete pogriješiti ove zime je bezvremenski trend - metalik srebrni lak sa šljokicama kojeg možete koristiti u klasičnoj varijanti preko cijelih noktiju, ali i kao dio francuske manikure u duhu blagdana.

Jessie Monroe - It's A Wrap - 10 $.

image
JESSIEMONROENAILCARE

Klasična blagdanska boja u profinjenom izdanju

A osim srebrne boje, božićni duh u vama posebno će probuditi i klasična crvena boja laka za nokte koja je u trendi izdanju ove godine poprimila i sitne šljokice, pa je naša preporuka OPI Infinite Shine dugotrajni lak za nokte s gel efektom.

OPI Infinite Shine Long-Wear Lacquer in Under The Kilt - 13 $

image
OPI

Neutralne, a efektne nijanse

Za one koji se ne vole pretjerano odmicati od zone komfora u bež nijansama, nakon nešto svjetlijih jesenskih tonova vrijeme je za prigušeniju - kremasto ružičastu boju laka za nokte.

Sally Hansen Miracle Gel in Rose & Shine - 7 $

image
AMAZON

Čitajte i: Ljetni hit među jesenskim trendovima: Ova boja laka za nokte je apsolutni ‘must have‘ sezone

Sally Hansen Miracle Gel in Rose & Shine gel lak za nokte bez korištenja UV/LED lampe savršen je izbor ako tražite idealnu nijansu i dugotrajnost.

Planirate li u izlazak ili za doček volite biti spremni i više od mjesec dana ranije? Ako još niste odlučili koja će boja laka za nokte upotpuniti vaš look za ulazak u 2022., možda biste šansu mogli dati crnom laku za nokte sa šljokicama zlatno zelenog odsjaja! Vjerujemo da će se savršeno uklopiti u vašu novogodišnju modnu kombinaciju.

Čitajte i: Istine i laži o noktima: Tri najčešća savjeta koje ne biste trebali poslušati

Static Nails Liquid Glass Lacquer in Black Magic - 16 $

image
STATIC NAILS

Jedan od najvećih trendova među lakovima za nokte ove je godine bila zelena, a u istom tonu 2021. možemo i pozdraviti! No, umjesto neonske i boje metvice, sada koristite smaragdno zelenu boju laka za nokte.

Chanel Le Vernis Longwear Nail Colour in Harmony - 28 $

image
CHANEL
Linker
17. travanj 2024 11:33