Getty Images/iStockphoto
Spremni!?

Vrijeme je za velike promjene, a upravo to može nam pružiti jedan sasvim običan odlazak frizeru

Nemamo mogućnost promijeniti način na koji trenutno funkcionira sve oko nas, ali možemo promijeniti svoju frizuru i način na koji gledamo svijet. Možda će vas iznenaditi koliko snažan efekt može imati promjena boje kose.

Možda nikada o tome niste razmišljali na taj način, ali kosa, odnosno frizura, je jedan od najljepših i najprepoznatljivijhih dijelova naše osobnosti i osobnog stila, pa promjena može biti iznenađujuća. A zašto se, kad već možemo, ne bismo usudili na veliku promjenu, pogotovo ako ona znači nešto drugačije i bolje!?

Kosa odražava kako se osjećamo, kako doživljavamo sebe i kako želimo da nas drugi vide.

Koliko dugo već imate istu boju kose? Vjerni ste svojoj frizuri i ona vam pruža osjećaj sigurnosti. Najčešće se odlučujemo za promjenu frizure kada se suočavamo s velikim životnim promjenama ili kada su pred nama posebni događaji. No zašto to ne bi bilo danas?! Odabirom nove frizure izražavate kreativnost i ona može pojačati vaše samopouzdanje te uz stručnu podršku kolorista, promjena može biti jako zabavna.

Beauty portrait of fashion young model with short hair
Getty Images/iStockphoto
Tko kaže da kratka frizura ne može biti i lijepa ženska frizura!?

Ako ste plavuša, odaberite apricot ili vatrene tonove.

Promjena će izazvati wow efekt, a vi ćete zračiti dodatnom toplinom i mamiti poglede. Postoje žene koje se usuđuju iz mjeseca u mjesec igrati svojom kosom te prelaziti iz svijetle u tamnu boju i obrnuto, zato što znaju da dobrim izborom proizvoda ne utječu na zdravlje vlasi. Naime, apliciranjem visokokvalitetnih boja i preljeva nove generacije, hranimo i nadopunjavamo vlas te joj vraćamo sjaj i vitalnost.

Beauty portrait of female model
Getty Images/iStockphoto
Medeni i zlatni tonovi na tamnoj su kosi uvijek dobar izbor.

Ako imate tamnu kosu, usudite se učiniti je svjetlijom, odaberite medene i zlatne tonove, oni će promijeniti cjelokupan dojam vašeg izgleda, ali i ublažiti crte lica.

"Kod ovakvih promjena bitno je ton boje kose prilagoditi vašem tenu, a u tome će vam pomoći stručni koloristi koji će se potruditi da vaša kosa ostane zdrava nakon tako drastičnih promjena boja" savjetuju frizeri iz zagrebačkog walk in salona Vikler i ruž.

Ne bojte se promjena, važan je samo stav!

"Kao stručnjaci za njegu kose i stilisti u poziciji smo da uklonimo vaš strah od eksperimentiranja s kosom i potaknemo žene da se odluče na promjenu i pokažu se u najboljem izdanju. Žene su oduševljene promjenama drugih, to vidimo po reakcijama na Ellu Dvornik, ali im treba još mali poticaj da isprobaju nešto novo na sebi. Kada se odluče na promjenu, na kraju cijelog procesa, njihov je osmijeh naša najveća nagrada!“


ČITAJTE I:

Spas za kosu tijekom vrućina i ideje za osam brzih, jednostavnih i trendi frizura

Drastična promjena frizure bila je i više nego potrebna Elli Dvornik: 'Osjećam se kao Shakira'

Dosadio joj stari imidž: Emily Ratajkowski iznenadila promjenom boje kose, više nije brineta

Izvrsno izdanje! Monica Bellucci ima novu frizuru, godine su za nju zaista samo broj

Linker
25. travanj 2024 21:43