Profimedia, INSTAR Images
BEAUTY ZAKONITOSTI SLAVNE GLUMICE

3 neobična koraka u njezi kože kojih se drži Margot Robbie

U svijetu u kojem Gwyneth Paltrow tvrdi da je tajna lijepe kože pristati na to da vas ubode 80 pčela, a Kim Kardashian West isprobava cupping tretman na licu, može se bez zadrške reći da beauty tretmani znaju otići na teritorij bizarnog. Upravo zbog toga nije nimalo čudno čuti da je glumica Margot Robbie zamijenila balzam za usne s proizvodom namijenjenim za rješavanje osipa od pelena.

U intervjuu za britanski Elle, glumica je dokazala da se ponekad isplati razmišljati izvan provjerene beauty rutine i onoga što piše na kozmetičkim proizvodima. Izdvojili smo 3 najbolja neuobičajena tretmana kojima Robbie vjeruje – i svaki od njih je bolji od tretmana lica ovčjom posteljicom ili terapije pijavicama

Od kreme za bradavice i guzu do balzama za usne

- Obožavam Bepanthen koji inače koriste dojilje kao kremu za bradavice ili za otklanjanje osipa od pelena kod djece. Vjerujem u teoriju zavjere da balzami za usne u sebi sadrže aditive koji ih isušuju kako bismo ih nastavili kupovati. S obzirom na to da je Bepanthen krema za suhu kožu, odlična je za usne i koristim je cijeli život - otkrila je australska glumica.

Objavu dijeli @margotrobbie

Četkica za zube kao make-up kist

- Kada nanosim puder uzmem četkicu za zube kako bih ga u potpunosti "izblendala" uz liniju kose. Imam plavu kosu, ali tamnu kožu i ako ne razmažem puder u potpunosti izgleda užasno. To radim svaki dan i svaki put kad me moj suprug Tom Ackerly vidi samo kaže: "Djevojke su lude" - izjavila je Margot Robbie, zaštitno lice parfema Deep Euphoria američkog brenda Calvin Klein.

Kada sve ostalo zakaže – ignorirajte

- Ako jedem mnogo mliječnih proizvoda odmah dobijem prištiće. Obožavam ih, ali kada sam na snimanju ili kad mi je koža stvarno u lošem stanju, izbacim ih iz prehrane i pijem mnogo vode. Ipak, cijelo vrijeme se pravim da sir ne pripada toj grupi i nikada neću prihvatiti da ga ne bih smjela jesti. Obožavam ga. - otkrila je svoj mali grijeh zvijezda filma "Odred otpisanih".

Objavu dijeli @margotrobbie

Linker
11. travanj 2024 00:03