Getty Images
savjet od šogorice

Beauty savjeti vojvotkinja: Meghan i Kate koriste samo jedno ulje za lice, a dostupno je i nama

U ovom prijelaznom razdoblju njega lica i kože je jako bitna - valja je obnoviti nakon ljeta i pripremiti za oštru zimu. Beauty novosti zato nam uvijek dobro dođu, a ovoga puta pronašli smo one direktno s kraljevskih dvora.

Vojvotkinje Meghan Markle i Kate Middleton mogu se pohvaliti predivnim i blistavim tenom. U njihovoj kozmetičkoj torbici krije se isti proizvod - prirodno ulje u koje se članice kraljevske obitelji kunu.

Meghan i Kate u svoju rutinu su uključile ulje Beuti Skincare Beauty Sleep Elixir, rađeno od 14 vrsta biljnih ulja i bez parabena, silikona i sulfata. Sadrži ulje kamilice, chia sjemenki, šipka, brusnice i lavande, pomaže kod crvenila lica, smiruje i regenerira kožu te vraća hidrataciju. Ovo ulje sastavni je dio noćne beauty rutine, no može se koristiti i u jutarnjoj, kao podloga za dnevni make-up.

LONDON, ENGLAND - JULY 13: Catherine, Duchess of Cambridge and Meghan, Duchess of Sussex attend the Royal Box during Day twelve of The Championships - Wimbledon 2019 at All England Lawn Tennis and Croquet Club on July 13, 2019 in London, England. (Photo by Laurence Griffiths/Getty Images)
Getty Images

Osim Kate koja je ovo ulje pokazala Meghan, vole ga koristiti i ostale poznate dame poput glumice Emme Watson i pjevačice Rite Ore.

"Naš izvor u palači potvrdio je da se ovaj proizvod nalazi u stalnoj rutini vojvotkinje od Cambridgea, a ona ga je preporučila Meghan koja se oduševila njime", kazala je osnivačica brenda. Cijena ovog ulja iznosi 47 funti, odnosno oko 400 kuna i moguće ga je naručiti u Hrvatsku preko web shopa proizvođača.

beutiskincare.com
Beuti Skincare Beauty Sleep Elixir, 47 funti

Linker
19. travanj 2024 23:34