Getty Images
SERUM KOJI OSVAJA

Botoks gel koji preporučuje vojvotkinja Catherine

Tajno beauty oružje vojvotkinje od Cambridgea u borbi protiv bora je organski "botoks gel" britanskog brenda Biotulin. Nakon što je otkriveno kako donedavna prva dama Amerike Michelle Obama koristi isti taj gel upravo na preporuku vojvotkinje Catherine, za tim su preparatom "poludjele" i druge zvijezde poput pjevačice Madonne i glumca Leonarda DiCaprija, a svi se pitaju čime ih je osvojio još jedan preparat protiv omraženih bora?

Djelovanje botoks gela je navodno čudotvorno: beauty brend Biotulin tvrdi da se njime mogu postići vrlo slični rezultati kao i botoksom, ali bez neugodnih nuspojava i posljedica poput pretjerane ukočenosti lica. On sadrži prirodni anestetički sastojak spilanthol iz biljke acmella oleracea koji inhibira kontrakcije mišića oko očiju te smanjuje sitne linije i bore. Jedan od glavnih sastojaka je i ekstrakt južnoameričke biljke Imperate cylindrice poznate po hidratizirajućim svojstvima, a dio formule je i hijaluronska kiselina koja licu daje punoću.

Iako sa svakim drugim anti-age proizvodom koji možete kupiti u drogeriji ili ljekarni treba pričekati nekoliko tjedana kako bi rezultati bili vidljivi, Biotulin naglašava kako se kod korištenja botoks gela promjene mogu uočiti već nakon samo jednog sata. Efekt traje 24 sata, ali uz uvjet da ste gel nanijeli još koji put kroz dan. Mnogi su skeptični oko velikih obećanja, ali s obzirom na to da ga je odobrila vojvotkinja Catherine mnogi ga žele isprobati, što nije problem jer nije preskup - za jednu bočicu treba izdvojiti oko 375 kuna.

Linker
25. travanj 2024 21:16