TAJNA LJEPOTE

Maja Šuput otkrila tko je ‘kriv‘ za njezin besprijekoran izgled i gdje će provesti vikend

Pjevačica je dugogodišnja prijateljica i klijentica Karla Rusana, poznatog make up artista na čijem će Masterclassu sudjelovati.

Tempo kojim živi Maja Šuput za mnoge je nedostižan, a čini se kako pjevačica sve što radi pretvara u zlato. Nakon što je gotovo mjesec dana sa suprugom Nenadom i sinom Bloomom provela u egzotičnom Meksiku, vratila se u Zagreb gdje trenutno s kolegom Igorom Mešinom vodi novu sezonu showa Ples sa zvijezdama.

I unatoč tome što, kako nam je jednom otkrila, spava po četiri sata, uvijek izgleda besprijekorno. Osim svakodnevnim beauty rutinama, pjevačica to može zahvaliti i čarobnim rukama Karla Rusana, jednog od najomiljenijih celebrity make up artista koji je odlučio organizirati dugo očekivani Masterclass.

image

Maja Šuput dugogodišnja je klijentica i prijateljica Karla Rusana.

PRESS

Čitajte i: Sjajno joj stoji: Maja Šuput oduševila outfitom poput glumica iz meksičkih sapunica

Kroz Karlove čarobne ruke prošla su i svakodnevno prolaze brojna poznata lica, svoje iskustvo gradio je i gradi kroz brojne projekte, televizijske angažmane, video spotove, a njegov rad bio je prepoznat i na Eurosongu gdje je bio zaslužan za maštovite lookove pjevačice Albine Grčić. Na Masterclassu koji će se održati 11. travnja 2022. u Kaptol Boutique Cinema u Zagrebu gošća će mu biti upravo Maja Šuput, njegova dugogodišnja prijateljica i klijentica.

image

Masterclass će se održati ovog petka.

PRESS

Čitajte i: Može li slađe!? Majini pratitelji oduševljeni ‘matching outfitima‘ Blooma i Nenada

"Radi velikog broja upita kolega, ali i klijentica koje žele usavršiti vještinu šminkanja, odlučio sam organizirati Masterclass. Osim edukacije, smatram da je cijeli događaj odlična prilika za okupljanje svih nas make up profesionalaca i beauty entuzijasta. Koncept samog Masterclassa osmišljen je kao događaj koji će nam, uz prezentacijski dio, ostaviti dovoljno vremena za razmjenu iskustava i opušteno druženje i tome se izrazito veselim. Na samom prezentacijskom dijelu Masterclassa, prezentirat ću Majin prepoznatljivi glam look, a svi polaznici će moći interaktivno sudjelovati za vrijeme trajanje same izvedbe", objasnio je Karlo o Masterclass koji nije zamišljen kao mjesto na koje mogu doći samo oni koji se isključivo bave šminkanjem već su dobrodošli svi beauty entuzijasti koji vole make up i uživaju u njegovom stvaranju i kreiranju.

Linker
17. travanj 2024 17:09