pjevačica iz splita

Miljenica obožavatelja ‘The Voicea‘ otkrila nam tajne pomoću kojih postiže savršen izgled

U spotu za svoj prvi singl ‘Imuna na strah‘, 21-godišnja splitska pjevačica pozornost privlači snažnim make-upom i besprijekornom pletenicom, dok u svakodnevnom životu uživa u raspuštenoj kosi, blagim mirisima i odlascima baki na selo.

MASKA I PRIŠTIĆI

Moja je koža vrlo osjetljiva pa me u posljednje vrijeme - vjerojatno zbog nošenja maske - muče prištići na području brade. Na njih lokalno nanosim Duac gel, koji rješava problem upaljenih akni, a u redovnoj njezi kombiniram nekoliko proizvoda - Vichy Normaderm Phytosolution gel za jutarnje umivanje, potom nanesem Oleo therapy ulje ploda divlje ruže, a navečer skidam šminku micelarnom vodom i hidratiziram lice Mixa Hyalurogel kremom.

image
Promo

PRIRODNA PLAVUŠA

Često mijenjam frizure, a trenutačno mi se najviše sviđa kad mi je kosa isfenirana prema unutra i raspuštena. No, zato nisam sklona eksperimentima s bojom: nedavno sam pokušala biti brineta, ali izgledala sam odviše ozbiljno i vrlo brzo sam se vratila svojoj prirodnoj tamnoplavoj boji. Za njegu kose koristim Garnier Botanic Therapy liniju, a dodatno je "hranim" proteinskom maskom L’oreal serie expert gold quinoa.

image
garnier botanic therapy
FOTOGRAFIJE:

MIRISNA SVJEŽINA

Stalno dajem priliku novim parfemima, posebno kada osjetim neki na drugoj ženi. Volim lagane mirise slatkih i cvjetnih nota, a trenutačni favoriti su mi Carolina Herrera Good Girl i Lancome Idole.

ISTAKNUTE OČI

Volim make-up i čini mi se da sam s vremenom u šminkanju izgradila neki svoj stil, a inspiraciju često pronalazim na Instagram profilima Dorin Zelenike i Nike Turković, kao i kod svoje dobre prijateljice Katarine Perković (Kate Nash) koja je apsolutna umjetnica make-upa. Za isticanje očiju, čime uvijek postignem svjež i odmoran izgled, koristim olovku, tuš i maskaru. Ponekad definiram rub usana olovkom, a potom nanesem Golden Rose ruž i sjajilo Farmasi u nekoj prirodnoj nijansi. Eventualne nepravilnosti prikrijem korektorom Cadea Vera i puderom Vichy Dermablend.

KOD BAKE JE NAJLJEPŠE

Kad uspijem spojiti nekoliko slobodnih dana, odlazim baki na selo nedaleko od Splita. To je moj odmor za dušu i tijelo, uz njenu kuhinju i jela ispod peke. A nekad samo sjednem u auto - sama, s dečkom ili prijateljicom - odvezem se izvan grada te uz pogled na morsku pučinu i zalazak sunca uživam u glazbi. Za svoju dušu tada pustim Olivera ili španjolski pop flamenco.

Linker
19. travanj 2024 14:48