sve što dotake - pretvara u zlato

Njezino veličanstvo - Rihanna! Pokorila je svijet glazbe, a sada prijeti kozmetičkim divovima

Barbadoška poduzetnica i umjetnica posvetila se posljednje tri godine stvaranju vlastite kozmetičke kuće, a uspješno gradi i modno carstvo. Proizvodi iz svijeta make-upa i ‘skin carea‘ nailaze na sjajne recenzije, jasno je da Rihanna ništa ne prepušta slučaju.

Carstvo proslavljene pjevačice širi se nezaustavljivom brzinom. Nakon što je tijekom ljeta pokrenula liniju "Fenty Skin", kojom je predstavila proizvode za njegu kože, Rihanna je najavila da će uskoro iz njezine kozmetičke kuće izaći i bogata noćna krema. Glazbenica je na svom Instagramu najavila da će krema izaći 20. listopada, a dizajnirana je s ciljem oporavka kože od dnevnih opterećenja. Koža bi ujutro trebala biti mekana i nahranjena potrebnih vitaminima.

Osim glazbe i kozmetike, Rihanna je ušla i u svijet luksuznog donjeg rublja pa je nedavno digla prašinu modnom revijom za njezin "Savage X Fenty" koja je unatoč, ili baš zahvaljujući publicitetu - rezultirala time da je linija vrlo brzo rasprodana. Iznimno su uspješni i svi njezini kozmetički proizvodi - sve što Rihanna napravi, s polica nestaje vrlo brzo.

Otkako je u rujnu 2017. pokrenula brend "Fenty Beauty by Rihanna", zaljubljenici u make-up ne mogu dočekati što će novo ponuditi ova poduzetna dama s Barbadosa. Nedavno je najavila i da je sama kreirala proizvode za dnevnu rutinu njege kože, kojom želi pokazati svoju viziju nove "skincare" rutine. U kreiraju proizvoda, Rihanna se drži principa koji su joj važni - slavi različitosti i štiti prirodu.

U svojim proizvodima glazbenica odaje počast i svom rodnom Barbadosu pa se u sastojcima nalazi barbadoška trešnja - koja je deset puta bogatija vitaminom C od, primjerice, naranči te je jak antioksidans, a u kombinaciji s hijaluronskom kiselinom čini sjajnu kombinaciju za zdrav sjaj i vlažnost kože. Usto, tekstura i miris proizvoda korisnice šalju direktno na Barbados - i njegove trešnje, kokos, smokve, lubenice... Pohvalno je i što Rihanna pri kreiranju bočica ima na umu okoliš - nema traćenja materijala, a svi su materijali reciklirani.

Čitajte i:

Oštra 'paljba' po Rihanni zbog vrijeđanja muslimana: 'Odvratno i bez poštovanja'

Posljednji udarac Victoria's Secretu: Kako je pjevačica s Barbadosa nadmašila kultni brend donjeg rublja

Rihanna ne prestaje oduševljavati, nova Fenty kolekcija osvojila još jednu nagradu: 'Treba joj se nakloniti'

Linker
19. travanj 2024 14:56