Getty Images
As u rukavu

Odolijeva godinama: Victoria Beckham ima neobičan trik kojim kožu održava mladolikom

Iako je nedavno proslavila 45. rođendan, modna dizajnerica Victoria Beckham izgleda bolje nego ikad, a čini se kako to može, osim dobrim genima, zahvaliti i pripravcima bez kojih joj dan ne prolazi.

Lice bivše spajsice Victorije Beckham, unatoč svim obavezama i stresu, uvijek izgleda blistavo i svježe, a iza toga se krije jedan razlog. Britanska modna dizajnerica na svojem je Instagram profilu otkrila trik koji joj pomaže - "nježni detoks napitak" koji njezinu kožu obnavlja iznutra.

Instagram Victoria Bekcham

"Ovo je zapravo jako fino. Dobro je za postizanje blistave kože, nježan detoks i toniranje mišića", opisala je Victoria prah Sun Potion brenda Jasmine Tocos koji sadrži tokotrienole, odnosno antioksidanse iz obitelji vitamina E. Oni se prirodno nalaze u biljnim uljima, pšeničnim klicama, ječmu i pojedinim tipovima oraha i žitarica. Scott Linde, osnivač i direktor Sun Potiona, rekao je da ovi antioksidansi ubrzavaju proces obnavljanja kože i vraćaju joj elastičnost koja se s godinama gubi. Za 200 grama praha kojem Victoria vjeruje treba izdvojiti oko 200 kuna.

Sun Potion
Sun Potion Jasmine tocos prah, Sun Potion, 176 kuna 200 g

Poznato je da je vitamin E dobar za kožu jer joj pomaže u zadržavanju prirodne vlažnosti, štitu ju od slobodnih radikala i svakodnevnih štetnih utjecaja, a svakodnevnom primjenom odgađa pojavu bora. Osim vitamina E u prahu, Victoria je nedavno izjavila da je dugo imala problema s aknama koje su je pratile od tinejdžerskih dana, ali da ih se riješila svakodnevnim konzumiranjem lososa.

Estee Lauder

Također, Victoria će u jesen ove godine lansirati vlastiti beauty brend - Victoria Beckham Beauty, a najavila ga je videom na svom Instagramu. "O ženama želim brinuti iznutra i izvana te im omogućiti najbolje iz svijeta šminke, proizvoda za njegu kože, parfema i wellnessa", izjavila je i ovime najavila da nas čeka pregršt kvalitetnih proizvoda.

Ovo nije prvi put da je Victoria zagazila u svijet ljepote. Naime, već neko vrijeme surađuje s kultnom beauty kućom Estée Lauder za koju je kreirala dvije make-up kolekcije.

Linker
17. travanj 2024 04:47