To se traži

Ovaj proizvod oduševio je žene diljem svijeta: Do čarobnog lifting učinka iz vlastite kupaonice

Većina nas smatra kako nije obavezni dio beauty rutine, ali činjenice govore upravo suprotno. Uz svakodnevnu njegu koju našoj koži pružaju hidratantne kreme, upravo je maska za lice savršeni odgovor na sve dodatne izazove dubinske njege te kao takva zaslužuje posebno mjesto na listi beauty proizvoda.

Ako ste i vi mislili kako je ovo jedan od proizvoda koji u svojoj rutini možete preskočiti, u nastavku donosimo sve čari i blagodati jednog od omiljenih Eisenberg Paris proizvoda - Firming Remodelling Mask, koja već prvim korištenjem uvjerava u suprotno, a kožu u tren oka ostavlja blistavom, glatkom i ponovno elastičnom.

Firming Remodelling Mask (75 ml / 555,00kn ) posebno je kreirana za lice i područje oko očiju, a oduševila je mnoge žene diljem svijeta. Isto nas ne čudi jer rezultati samoprocjene kod 20 žena pokazuju kako je 100% ispitanica primijetilo da maska ima trenutni anti-age učinak i lifting efekt na području lica i oko očiju.

image
DOUGLAS PRESS

Otkud ta čarolija?

Ova čarobna maska djeluje intenzivno protiv starenja i omogućuje trenutni lifting i plumping efekt koji traje cijeli dan za što su zaslužni njezini ključni sastojci.

Vitamini A i E, ulje sjemenki grožđa i ekstrakti zelenog čaja, u ovoj laganoj emulziji promiču čvrstoću, umanjuju bore i sprječavaju prirodno ili prerano starenje kože. Obogaćena hijaluronskom kiselinom, zateže kožu dok crvene alge uravnotežuju njenu prirodnu pH vrijednost, uklanjaju toksine i umiruju.

image
DOUGLAS PRESS

Smjernice za magiju

Ne bi bila čarobna da je ne možete prilagoditi upravo vašim potrebama. Sukladno užurbanom načinu života nedostatak vremena za tretman maskom je najčešći razlog zbog kojih ih izbjegavamo, osim ako vam ne otkrijemo par načina na koji se može koristit:

  • Za brzo nanošenje za "poseban događaj", ostavite da djeluje 5 minuta.
  • Za intenzivan "superhidratizirajući" tretman, ostavite da djeluje 5 minuta svaki dan, 8 do 15 dana za redom.
  • Nije na odmet s vremena na vrijeme ukrasti neko vrijeme isključivo za sebe, a Firming Remodelling Mask pruža upravo to - "vaš osobni opuštajući SPA tretman u vlastitoj kupaonici": Nanesite tanak sloj maske na čisto lice, područje oko očiju, vrat i dekolte, a da biste potpuno oslobodili inkapsulirane vitamine, nježno masirajte područje lica koja želite revitalizirati. Ostavite da djeluje minimalno 15 minuta jednom ili dva puta tjedno.

EISENBERG Paris proizvode možete pronaći u Douglas parfumerijama ili online.

Linker
19. travanj 2024 22:32