Kako im uspjeva

Proizvodi kojima vjeruju: Najpoznatiji top modeli na svijetu otkrivaju tajnu svoje blistave kože

Svi sanjamo o koži Victorijinih anđelica, a neke od njih otkrile su kako njeguju kožu i ponudile nekoliko savjeta koji mogu pomoći i drugim ženama.

Vašoj koži je potreban reset? Niste jedini. Hladni mjeseci, pojačano centralno grijanje i nedostatak vitamina D ostavili su kožu suhom i bez sjaja. Prelazak iz zime na proljeće pravo je vrijeme da kožu vratite u život, a u tome će vam pomoći savjeti vodećih svjetskih supermodela koji su podijelili tajnu kože bez mana!

Voda i spavanje kao ključ dobrog izgleda

Portugalski supermodel Sara Sampaio dobar izgled i zdravlje kože održava konzumacijom dovoljne količine vode i spavanjem, a od preparata koristi hijaluronski serum, vitamin C i hidratantnu kremu koju mijenja ovisno o vremenu. Kada je vrijeme suho, koristi nešto masniju kremu, a za vlažnog vremena njezin su izbor laganije varijante. S pilingom kože nije redovita, no svaku večer obavezno skida šminku.

image

Sara Sampaio

GREGORY PACE/SHUTTERSTOCK

Hijaluronski serum

Jedna od najpoznatijih Victorijinih anđelica, Alessandra Ambrosio svaki dan nakon čišćenja kože koristi hijaluronski serum koji njezinoj koži daje zdravi sjaj, nakon čega koristi dnevnu kremu za lice.

image

Alessandra Ambrosio

KRISTINA BUMPHREY/SHUTTERSTOCK

Za Mirandu Kerr dosljednost je ključna!

"Nikada ne idem u krevet a da ne skinem šminku i vrlo sam dosljedna svojim jutarnjim i večernjim rutinama njege kože", objasnila je makenkenka čija su dva omiljena proizvoda KORA Organics kurkuma za posvjetljivanje i piling 2-u-1 maska ​​te hidratantna krema s kurkumom.

image

Miranda Kerr

IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK

"Masku od kurkume koristim kao piling pod tušem; aromaterapija pepermint je tako osnažujuća da je moja koža odmah svjetlija i super glatka. Kurkuma Glow Moisturizer može se puniti i super je hidratantna, posvjetljujuća i anti-age hidratantna krema koju koristim ujutro i navečer jer moju kožu čini sjajnom", podijelila je Miranda tajnu kože bez nepravilnosti.

Masaža lica i sok od celera

Osim proizvoda koje svakodnevno koristi, Miranda ujutro radi gua sha masažu lica kojom potiče cirkulaciju, smanjuje natečenost i prirodno podiže i oblikuje lice. Zdravlju njezine kože zasigurno doprinosi i sok od celera kojeg pije svako jutro na prazan želudac.

Čitajte i: Zsa Zsa o samopouzdanju, aknama i vlastitoj liniji za njegu kože: ‘Nisam se osjećala dovoljno dobrom‘

Chanel Iman trudi se da joj koža bude čista i svježa svaki dan. Nakon fotografiranja obično radi piling kako bi uklonila tešku šminku, a zatim koristi hidratantnu kremu kako bi nahranila i obnovila kožu.

image

Chanel Iman

MATT BARON/SHUTTERSTOCK

Puno vode, redovit piling i dovoljno sati sna rutina je kojoj je Candice Swanepoel dosljedna, dok proizvode prilagođava vremenu.

image

Candice Swanepoel

KRISTIN CALLAHAN/SHUTTERSTOCK KRISTIN CALLAHAN/SHUTTERSTOC

Dubinsko čišćenje

Spas za kožu Shanine Shaik također ima vrlo jednostavnu recepturu - dubinsko čišćenje, puno vode, dovoljna količina sna i zdrava probava.

image

Shanina Shaik

MATT BARON/SHUTTERSTOCK

Prehrana kao baza

Proslavljena manekenka Heidi Klum vjeruje da je dobra prehrana ključ sjajne i zdrave kože. Ona ne koristi čistač ili tonik za čišćenje lica već samo Johnson's Baby šampon jer smatra da je sve što je dobro za čišćenje bebine kože najbolje za svaku kožu. Trenutno koristi Augustinus Bader ulje za lice i bogatu kremu kao obavezne u svojoj beauty rutini, a kako bi koža ostala glatka i zdrava, jednom tjedno koristi piling od marelice.

image

Heidi Klum

CHELSEA LAUREN/SHUTTERSTOCK

Čitajte i: Jedinstveno, neobično i cool: Novi beauty trend vrti se oko tuša za oči, a uz malo vježbe izgleda senzacionalno

Njezina kćerka Leni sjajnu kožu održava svakodnevnim čišćenjem Bioderma micelarnom vodom - kad se probudi i prije spavanja.

image

Leni Klum

MATT BARON/SHUTTERSTOCK

"Moj omiljeni losion trenutno je CeraVe PM hidratantni losion za lice koji koristim ujutro i navečer zajedno s Dior Capture Totale kremom za područje oko očiju. Imam kožu sklonu aknama koje izbijaju jednom mjesečno u vrijeme menstruacije pa koristim topikalni Accutane od Tanje Fischer, njemačke dermatologinje iz Berlina. Smatram da je korištenje previše proizvoda opterećujuće za kožu, iako su ova tri proizvoda stvarno spasila moju i pomogla mi da spriječim stvaranje ožiljaka", otkrila je Leni.

image

Jean Campbell

GREGORY PACE/SHUTTERSTOCK

Jean Campbell dva puta tjedno koristi LED masku, a svakih šest tjedana odlazi na redoviti tretman njege lica kod kozmetičarke. Uz to koristi blago sredstvo za čišćenje lica.

Linker
09. travanj 2024 12:12