Više je više!

Stižu nam ljetni glazbeni festivali: Evo kako postići privlačne make-up lookove

Poznati talijanski brend osmislio je posebnu kolekciju make-up proizvoda s kojom ćete zablistati na događajima na otvorenom.

Za sve obožavatelje ljeta, sunca i zabave do jutra na najboljim glazbenim festivalima, vodeći talijanski make-up brend KIKO MILANO predstavio je novu kolekciju koja će vam pomoći dostići najoriginalniji i najupadljiviji izgled do sada, jer - više je više kada je u pitanju Festivalski 'glow'!

Zemljane boje prožete su zlatnim tonovima koji će vašoj koži dati preplanuli, svježi sjaj. Tirkizna i zlatna pakiranja odišu vintage hipi šarmom kao odličan dodatak vašem festivalskom stilu.

image

Nova Kiko Milano festivalska kolekcija.

Promo

S obzirom na to da ćete cijeli dan provesti na suncu, počnite s njegom kože i obaveznim SPF zaštitom. Perfecting Face Fluid SPF 50 UVA pružit će neophodnu zaštitu i stvoriti savršenu bazu za tekuću podlogu.

Baza

Za prirodan, prozračan look izaberite Fresh Feel Foundation SPF 30 koji matira, prekriva nesavršenosti i ujednačava ten, omogućavajući koži disanje. Potom nanesite puder u kamenu s mat finišem Powder Foundation SPF 50 čija formula obogaćenom lavandom njeguje vašu kožu i pruža dobru pokrivnu moć.

image

Festival Glow Perfecting Face Fluid SPF - krema sa SPF zaštitom

Promo

Za konturiranje lica i boju, nanesite 3D rumenilo laganim potezima na jagodice. Baked bronzerom blago naglasite nos, jagodičnu kost i sljepoočnice, a potom nanesite tekući hajlajter Golden Star Cushion Highlighter na dijelove lica koje želite naglasiti.

image

Festival Glow Baked Bronzer

Promo

Oči

Poigrajte se nijansama s metalik finišom iz palete Back On Stage Eyeshadow Palette. Za rock n roll vibe istaknite oči ajlajnerom Long Lasting Eyeliner & Kajal koji traje i do 10 sati ili pak vodootpornim ajlajnerom Waterproof Eye Marker čiji precizni vrh dozvoljava kreiranje finih linija. Zaokružite izgled Volume & Care dugotrajnom maskarom za volumen trepavica.

image

Festival Glow Back on Stage Eyeshadow Palette - paleta sjenila

Promo
image

Festival Glow Waterproof Eye Marker - tuš za oči

Promo
image

Festival Glow Volume Care maskara

Promo

Za postojanost šminke preporučujemo Keep Shining Make Up Fixer hidratantan sprej za fiksiranje s blistavim efektom.

Usne

Ako volite mat izgled usana, predlažemo No Transfer Lipstick s bogatom teksturom koja se neće razmazati, ma koliko da pjevate i igrate. Za punije usne izaberite Make Me Queen Lipstick hidratantni ruž s hijaluronskom kiselinom, a potom nanesite Precious Lipgloss sjaj sa zlatnim česticama za dodatnu dozu glamura.

image

Festival Glow Crystal Lip Balm SPF 50 - balzam za usne

Promo
image

Festival Glow Golden Star Cushion bHighlighter

Promo
image

Festival Glow Make Me Queen Lipstick - ruž za usne

Promo
image

Festival Glow Precious Lip Gloss - sjajilo za usne

Promo

Završni dodir

Sigurni smo da ćete dočekati vaš omiljeni bend s rukama podignutim u zraku, pa iskoristite priliku izabrati živopisnu boju koja će se isticati u masi. Zaokružite vaš beauty look Nail Lacquer lakom za nokte sa sjajnom završnicom i visoko pigmentiranom formulom i highlighterom za tijelo Festival Glow Shine Bright Body Fluid.

image

Festival Glow Shine Bright Body Fluid - highlighter za tijelo

Promo

U Hrvatskoj, brend možete pronaći u trgovini KIKO MILANO u Arena Centru u Zagrebu, a kompletan asortiman je dostupan i u Fashion&Friends OnLine shopu.

Linker
18. travanj 2024 09:19