NEPREPOZNATLJIVA GLUMICA

Sve faze njene ljubavi prema filerima! Nicole Kidman igra se sa zahvatima, no nije joj svaki pošao za rukom

Glumica koja ovih dana oduševljava u seriji "Slom", oduvijek je sklona filerima. Iako je svojedobno odustala od botoksa, i dalje je poklonica zahvata kojima održava mladolik izgled.

Osim napete radnje, koja gledatelje HBO-a posljednjih tjedana drži pred malim ekranima, u novom hit-serijalu "Slom" fascinantno je i neprirodno napeto lice glavne glumice Nicole Kidman (53).

image
2009. | U ovoj fazi imala je usne napućene poput pastrve - jer je to prije desetak godina bio ideal ženske ljepote i seksepila.
ADAM ORCHON/EVERETT/PROFIMED

Nije tajna da holivudska zvijezda već godinama eksperimentira s raznim načinima pomlađivanja - 2013. je i javno priznala da je koristila botoks te da nije bila zadovoljna njegovim rezultatima - ali krupni kadrovi u "Slomu" pokazuju da se podvrgnula nekim novim tretmanima.

image
2017. | Na snimanju za Pirellijev kalendar - bez šminke i botoksa.
PETER LINDBERGH/THUNDER PRESS

Lice puno filera, i u novoj seriji vidljivi tretmani

Usne joj više nisu neprirodno debele i napućene kao u pastrve, ali ostatak lica obilato je napunjen filerima. Činjenica je, naime, da se starenjem mijenja količina masnog tkiva na pojedinim dijelovima lica, da koža gubi tonus i da prosječna vršnjakinja Nicole Kidman više nema onako lijepo definiran prijelaz s donje čeljusti na vrat.

image
2019. | Pod silnom količinom punila lice slavne glumice izgubilo je ekspresiju.
EDWARD OPI/SPLASHNEWS.COM/SP

Stoga estetičari, kako bi "podigli" lice, ubrizgavaju filere u bradu i donju čeljust - a u slučaju australske glumice očito je bilo potrebno mnogo materijala, zbog čega je njen donji dio lica postao predimenzioniran.

image
2020. | Nicole Kidman u seriji ‘Slom’ lica obilato popunjenog filerima - posebice u donjem dijelu.
SUPPLIED BY LMKMEDIA/IPA/IPA


Čitajte i:

Nakon što je odbacila botoks, na licu Nicole Kidman vide se velike posljedice

Serija koju čekamo: Nicole Kidman i Hugh Grant zvijezde su uzbudljive nove serije, izašao i trailer

Linker
18. travanj 2024 02:55