MAC
MAC MARIAH CAREY

Sve što ćete željeti ovog Božića je njezina make-up kolekcija

Znamo da je blagdanska sezona počela kada se na radio stanicama počne vrtjeti pjesma američke pjevačice Mariah Carey "All I Want for Christmas is You". I dok ona pjeva da ne mari za darove, upravo je u suradnji s kozmetičkim brendom MAC lansirala kolekciju koja će vašoj najdražoj šminkerici biti idealno iznenađenje ispod bora.

"Sve što ćete željeti ovog Božića je ova sjajna, glamurozna kolekcija" - poručila je 46-godišnja pjevačica povodom predstavljanja svoje make-up linije na kojoj je radila više od godine i pol. U MAC Mariah Carey kolekciji nalaze se impresivna 23 proizvoda: od nude nijansi za usne, highlightera, umjetnih trepavica pa sve do make-up kistova.

MAC

"Stvarno sam bila uzbuđena zbog ovog projekta. Oduvijek sam željela osmisliti svoju make-up kolekciju. Obožavam MAC kozmetiku, a svoju ću šminku koristiti svaki dan" - izjavila je slavna Mariah Carey koja je osobito sretna što je pakiranje prekirveno šljokicama, koje su uz leptire njezin zaštitni znak. Čarobna MAC Mariah Carey kolekcija stiže u MAC prodajna mjesta u Zagrebu i Splitu 1. prosinca, a do tada u galeriji provjerite kakva sve čudesa sadržava.

Linker
19. travanj 2024 06:57