Urban Decay
poput sjajnih dragulja

Vedrim bojama osvježite tmurnu jesen: Nova kolekcija brenda Urban Decay puna je pozitivnih vibracija

Nemojte dopustiti da vas prve kiše i sivilo uvuku u melankolično raspoloženje. Vedre boje make upa na očima zasigurno će vam popraviti raspoloženje i na lice izmamiti osmijeh.

Kao stvorena za nadolazeće dane, nova kolekcija popularnog make up brenda Urban Decay ugledala je svjetlo dana baš u pravi čas.

Pod nazivom 'Stoned Vibes' nalaze se zavodljive nijanse koje će podići svaki outfit i pristajati uz svaku boju očiju i puti, a mogu se kombinirati ili nositi zasebno.

Paleta sjenila za WOW efekt

12 potpuno novih sjenila veganske formule obogaćena su pravim turmalinom za naglašavanje izgleda. Vješti beauty kreativci, poigrat će se i maksimalno naglasiti izgled očiju kombinirajući četiri zemljane mat nijanse uz osam sjajnih nijansi, dok će 'ziherašice' sjenila nanositi jedno po jedno, ovisno o prigodama.

Urban Decay

Uz odvažnu paletu, stiže i glamurozan highlighter

Jedna univerzalna nijansa za ozbiljan sjaj na vašem licu -Stoned Vibes Highlighter podiže svaki look na novu razinu. Nova formula obogaćena je turmalinom koji čini teksturu highlightera kremastom i baršunastom te omogućava jednostavnu aplikaciju. Nesvakidašnji, 3D kristalni oblik novog highlightera nanesite na vrh jagodica, lice i dekolte, za instant dobru energiju.

Urban Decay

'Podcrtajte' vedar izgled

Budite magnet za dobru energiju uz Stoned Vibes 24/7 olovke za oči. Kultna i višestruko nagrađivana olovka za oči je kremasta i vodootporna, a sada dolazi u 4 nove metalik nijanse. Podignite svoj makeup look na novu razinu uz bilo koju od 4 nijanse inspirirane dragim kamenjem. Olovke su formulirane s 50% hidratizirajućim sastojcima, za dugotrajan, kremast i ugodan osjećaj na očima.

Urban Decay

Čitajte i:

Mami uzdahe! Znamo kako kopirati Severinin zavodljiv make up look

Svi žele 'staklenu put': Futuristički proizvodi poput prozirnog pudera nova su realnost

Slavne dame iz 'Prijatelja' inspiracija su za novu kolekciju popularnog make-up brenda

Linker
19. travanj 2024 17:50