beauty prijedlog

Zatrepćite u boji: Jednostavan način za efektan i originalan make up ovog proljeća

Maskara ne mora biti jedan od ‘dosadnih‘ proizvoda iz vaše make up torbice, koju nanosite bez puno razmišljanja, po navici. Upravo ona može biti ključni beauty alat u postizanju proljetnog izgleda kojim ćete privlačiti komplimente.

Proljeće nam u modnom, beauty, ali i općenitom smislu najavljuje povratak boja, veselih kolorita i odvažnih kombinacija koje nam vraćaju osmijeh na lice.

Jedan od hit makeup prijedloga za nadolazeću proljetno- ljetnu sezonu je maskara u boji koja je zasjela na tron najpoželjnijeg beauty trenda ove godine. Nadolazeći trend potvrdili su nam i edukatori Učilišta Arimed te nam pokazali nekoliko prijedloga za nošenje maskare u duginim bojama.

image
Odvažite se na plave trepavice
ARIMED

"Maskara u boji svaki treptaj čini posebnim, razigranim i odvažnim. Ključ je u postizanju kontrasta između vaše boje očiju i boje maskare. Smeđim očima već tradicionalno pristaju sve nijanse, s obzirom da je smeđa neutralna boja koja dodatno naglašava svaku intenzivniju boju. Ipak, smeđe će oči najljepše naglasiti kraljevski plava maskara, dok djevojke svjetlijih nijansi smeđih očiju trebaju birati tirkizne nijanse", kažu nam iz Arimeda.

image
Neobičan proljetni look za WOW efekt
ARIMED

Saznali smo i da zelenim očima najbolje pristaje ljubičasta i (koliko god radikalno zvučalo) crvena maskara, dok će plave oči zablistati uz ružičaste nijanse.

Maskaru u boji možete nanijeti samostalno ili ju kombinirati s klasičnom crnom maskarom pa tako gornje trepavice možete namazati crnom bojom, a donje istaknuti nekom jarkom bojom. Za potpuni wow efekt i gornje i donje trepavice istaknite upečatljivim koloritom.

Oni najodvažniji mogu se poigrati i s nekoliko boja na trepavicama, ali pri tome pripazite da je ostatak makeupa na licu u neutralnim nijansama i ne pretjerujte s količinom sjenila.

image
Zatrepćite u boji
ARIMED
Linker
18. travanj 2024 05:02