Prezadovoljna rezultatima

Nevjerojatan makeover koji je pobjednicu pomladio više od deset godina: ‘Vrijedilo je svakog reza!‘

Pobjednica nagradnog natječaja Gloria makeover, koji joj je omogućio stručni tim Poliklinike Lohius Filipović Medical Group, je Sanja Sorko. Kroz njenu transformaciju pratili smo je na svakom koraku.

Pobjednica makeovera vrijednog 15.000 eura je gospođa Sanja Sorko (57) koja je prošla pravi fizičku, ali i psihičku transformaciju! Na nagradni natječaj Glorije i Poliklinike Lohuis Filipović Medical Group prijavilo se više od 400 kandidata, ali profesorica iz Vinkovaca bila je sretnica koja je osvojila jedinstveni zahvat, LF Full Face.

image
Između stotinu pristiglih prijava, Sanja se našla u užem izboru u konkurenciji sa Sandrom Kovač (51) i Alenkom Trokter (44).
GLORIA PRODUKCIJA

Razlog za prijavljivanje na natječaj je bio što je gospođa Sorko smršavjela 12 kilograma što se odrazilo in a njezinom licu. Gubitkom kilograma, izgubio se i tonus lica te su posljedice bile umoran izraz i pomalo, kako sama kroz smije kaže, tugaljiv izraz lica. Kako bi ostvarili najbolji rezultat, dr. sc. Boris Filipović i dr. Peter Lohuis, suvlasnici Poliklinike, odlučili su se za najbolje metode, a sam zahvat je trajao pet i pol sati.

Uz korekciju kapaka i dermalni filer do nevjerojatnog pomlađivanja bez puno muke

Kombinacijom kirurškog i neinvazivnog zahvata do blistave kože i nevjerojatnog pomlađivanja lica

image
Stručni tim Poliklinike Lohuis Filipović Medical Group ocijenio je kako je profesorica najbolja kandidatkinja za LF Full Face makeover.
GLORIA PRODUKCIJA

“Kod gospođe Sorko upotrijebili smo najnovije svjetske kirurške metode pomlađivanja koje daju najdugotrajniji i apsolutno prirodan rezultat. LF FULL Face omogućava da se svi dijelovi lica i vrata dovedu u prirodnu ravnotežu volumena, kontura i zategnutosti. Iz toga razloga kod gospođe Sorko započeli smo operaciju podizanjem lica i vrata - metodom deep plane face-neck lift”, pojašnjava dr. sc. Filipović.

Nastavlja kako je posebnost te metode u minimalnom podizanju kože, a maksimalnom podizanju dubokih struktura lica koje su se s vremenom opustile i rezultirale obješenim licem i vratom. Zatim su se fokusirali na područja oko očiju i usana, koje su za pomlađivanje lica izuzetno važne jer se ljudska komunikacija veže većinom uz pogled na te dvije strukture.

image
Kako nije riječ o samo jednom već o ukupno šest estetskih zahvata, cijeli postupak Sanjinog makeovera je iziskivao vrijeme za postizanje najboljih rezultata.
GLORIA PRODUKCIJA

“Područje oko očiju najprije smo pomladili metodom podizanja obrva - endoskopskim putem kroz vlasište tako da su rezovi potpuno nevidljivi. Potom smo metodom gornje i donje blefaroplastike “otvorili” oči te eliminirali podočnjake. Za kraj operacije ostavili smo usnice, koje smo podignuli i naglasili njihov crveni dio, čime su dobile na simetriji, volumenu i svježini. Kožu smo osvježili ZO SKIN 3 Step kemijskim pilingom, koji je ujednačio ten i podario mu blistav izgled. Operacija je trajala otprilike 5 sati jer smo je radili u timu, čime smo znatno smanjili vrijeme zahvata. Gospođa Sorko odlično se oporavila od zahvata i mi smo jako zadovoljni konačnim rezultatom”, naglašava dr. sc. Filipović.

VIDEO: Pogledajte kojim smo je sve zahvatima pomladili

Gospođa Sorko je zahvat podnijela bez problema, ali je priznala kako je prva dva tjedna oporavka kod kuće izbjegavala ogledala jer je željela da joj prvi pogled na lice bude onda kada više neće biti ni jednog šava. I konačno, prvi puta kada se ugledala, ostala je oduševljena.


Kako naša dobitnica izgleda danas, nakon što se u potpunosti oporavila od svih zahvata, pogledajte sutra u ekskluzivnom videu na Gloria.hr!

Linker
15. travanj 2024 16:22