Odlično joj stoji!

Marijana Batinić ima novu frizuru, malo kopirala J.Lo, malo sestre Kardashian

Nakon što je odradila dobar posao s uređenjem novog obiteljskog doma, popularna voditeljica napokon je pronašla vremena posvetiti se i sebi te se predala u pouzdane ruke svoje sestrične.

Nije dugo trebalo da i splitska voditeljica Marijana Batinić poklekne pred najnovijim beauty trendom koji nameću vodeće svjetske zvijezde.

"Imam novu boju, dužinu kose i ‘zavjesa‘ šišku i staru frizerku koja mi se s kosom igra od moje četvrte (njene šeste!) godine. Prošle smo sve, od pramenova na kapu, preko cufova i bafa, faze ‘fazan‘ pa sve do balajaža. I još smo tu - s manje kose, ali i manje ispucanih vrhova - napisala je voditeljica uz snimku koju je objavila na svom Instagram profilu otkrivši kako se za njezinu frizuru i kosu, za koju je i ovog puta prikupila masu pozitivnih komentara i lajkova, brine njezina sestrična Danijela.

Osim popularnih curtain bangs šiški, popularna je voditeljica odabrala i trend koji su isfurale sestre Kim i Khloe Kardashian, a riječ je o pramenovima boje meda koji se ponovno vraćaju na velika vrata u frizerske salone.

Inače, curtain bangs ili "šiške zavjese" zapravo su rez šiški koji naglašava oblik lica, frizeri ih preporučaju svim ženama bez obzira na oblik glave, stoga ne čudi što su društvene mreže već neko vrijeme prepune ideja kako ih stilizirati. Pritom, valja naglasiti da jednako dobro stoje na ravnu i kovrčavu kosu te da mogu biti kraćeg, ali i dužeg reza.

image

Jennifer Lopez

MICHAEL TRAN/AFP/PROFIMEDIA

Među poznatima, na sceni ovakve šiške nose Jennifer Lopez, Hilary Duff, Sarah Jessica Parker, ali i druge poznate dame.

Linker
12. travanj 2024 19:56