Hidratacija

Mirela Kardašević otkrila kako joj koža ostaje nježna i mekana i nakon sati provedenih u vodi

Vrhunska sportašica i svjetska prvakinja i rekorderka u ronjenju na dah, vrlo dobro zna koliko je važno pravilno njegovati kožu, jer najviše vremena provodi u morima i bazenima.

Voda je sastavni dio naše kože i ondje je trebamo i zadržati, jer pod utjecajem različitih faktora koža gubi vlagu, postaje suha i dehidrirana, može se perutati, može nas peckati ili zatezati... Naš najveći organ treba se prilagoditi sezonskim uvjetima, jer su među mogućim štetnim faktorima niske vanjske temperature, suh zrak u zatvorenim prostorima, sunce, vjetar, ali i voda, a utjecaj klimatskih prilika na kožu vjerojatno je najizraženiji kod sportaša, pogotovo profesionalnih. U toj prilagodbi presudna je pomoć dobro odabrane njege kože.

image

Voda nije dobra za vlagu u koži

BIODERMA

Mirela Kardašević, vrhunska sportašica i svjetska prvakinja i rekorderka u ronjenju na dah, vrlo dobro zna koliko je važno pravilno njegovati kožu, jer najviše vremena provodi u morima i bazenima, dakle u vodi. Treninzi, natjecanja, putovanja i ubrzan tempo života utječu na njezinu kožu, pa je sretna što je pronašla odgovarajuću njegu, a to su dva Biodermina proizvoda - Atoderm Crème de Douche i Atoderm Crème Ultra. Otkad ih svakodnevno koristi Mirela se, kaže, riješila zatezanja i suhoće.

image

Mirela je sretna što je pronašla odgovarajuću njegu za svoju kožu

BIODERMA

Ove proizvode može koristiti cijela obitelj i tako koži pružiti prijeko potrebnu zaštitu od vanjskih utjecaja. Atoderm Crème de Douche je dnevna hranjiva i zaštitna higijena kremaste teksture, bez sapuna i ugodnog i nježnog mirisa. Sprečava isušivanje kože, nježno je čisti, umiruje i štiti, a koža je nakon tuširanja hidratizirana i mekana. Atoderm Crème Ultra je trenutačno i dugoročno hidratizira te osigurava mekoću i elastičnost od prve primjene. Prednost je i što se brzo upija u kožu.

Linker
25. travanj 2024 01:23