VEDRAN PETEH CROPIX
Najbolje iz Jadrana

Muče me hiperpigmentacijske mrlje pa sam isprobala novi inovativni serum, rezultat je wow!

Nakon ljeta primijetila sam da mi lice više nije tako svježe i puno prirodnog sjaja kao inače, a javile su se i neke mrlje koje nikako nisu htjele nestati. Sve dok im nisam ‘zaprijetila‘ proizvodom s moćnom kombinacijom sastojaka prirodnog podrijetla.

Nakon ljeta primijetila sam da mi lice više nije tako svježe i puno prirodnog sjaja kao inače, a javile su se i neke mrlje koje nikako nisu htjele nestati. Sve dok im nisam ‘zaprijetila‘ proizvodom s moćnom kombinacijom sastojaka prirodnog podrijetla.

Pjegice su odmalena dio mojeg lica i osobnosti te sam ih s vremenom zavoljela. Prekrivaju mi jedan dio lica, vrata i pola gornjeg dijela leđa pa su vrlo jedinstven ukras tijekom cijele godine. Čak se i pojačaju za ljetnog razdoblja što je vrlo simpatično, ali unazad nekoliko godina primijetila sam da mi lice gubi prirodni sjaj, sve je umornije i počele su se pojavljivati mrlje koje prije nisam primjećivala.

Zaključila sam da je riječ o hiperpigmentacijama koje mogu nastati ne samo zbog sunca, već i uslijed niza različitih čimbenika - utjecaja hormona (koji mi u tridesetima još uvijek divljaju), načina života, prehrane, pojavljivanja akni i slično. Jedna sam od sretnica koja nema puno problema s prištićima na licu, osim kada mi se na bradi pojave prije mjesečnice, ali mrlje koje su prije same nestajale s mog lica, odlučile su se na njemu zadržati dulje nego inače.

image

L‘ADRIA Brightening perfecting serum za hiperpigmentaciju.

PROMO

Znala sam da moram nešto poduzeti u vezi tog problema - u rutinu njege uvrstiti proizvod koji prije nisam koristila. Domaći brend kozmetike L‘ADRIA, čija se filozofija temelji na čistim sastojcima iz Jadranskog mora, osmislio je novi proizvod specijalno za tretiranje kože s hiperpigmentacijama koje zahvaćaju žene različitih dobnih skupina.

Riječ je o L‘ADRIA Brightening perfecting serumu odnosno serumskoj emulziji protiv hiperpigmentacija koji sadrži poseban sastojak - kompleks za posvjetljivanje ADRILIGHT™ s ekstraktom cvijeta primorskog žilja. Ova biljka do sada mi je bila nepoznata pa me iznenadilo da zapravo raste na pjeskovitim jadranskim plažama, cvjeta samo noću u ljetnim mjesecima i ima opojan miris.

Istraživanja su pokazala da žilje ima nevjerojatnu moć uklanjanja pigmentacijskih mrlja, a u kombinaciji s ostalim visokoučinkovitim sastojcima poput niacinamida, ekstrakta nara i sikavice, djeluje na cijeli proces nastajanja melanina u koži (koji je odgovoran i za mrlje). Dakle, prije, tijekom i nakon njegove sinteze.

image

L‘ADRIA Brightening perfecting serum uklanja sve vrste hiperpigmentacija.

VEDRAN PETEH CROPIX

Ugodno iznenađenje

Brightening perfecting serum protiv hiperpigmentacija koristila sam svake večeri tijekom nekoliko tjedana i to nakon temeljitog čišćenja lica. Na ambalaži piše da se serum može koristiti i ujutro, no da nakon njega treba obavezno nanijeti kremu za zaštitnim faktorom kako ne bi došlo do reakcije na sunce.

image

Serum je gelasto-mliječne teksture.

VEDRAN PETEH CROPIX

Proizvod dolazi u tubici što je vrlo praktično za doziranje, ali i s higijenske strane jer nema kontaminacije prstima. Inače ne volim jako parfumiranu preparativnu kozmetiku jer umjetni mirisi mogu iritirati kožu pa sam bila oduševljena što ovaj serum nema miris. Osim toga, ne sadrži mnoge nadražujuće sastojke poput mineralnih i eteričnih ulja, mikroplastike i štetnih konzervansa.

Gelasto-mliječne je teksture i blijedo ružičaste boje te se lagano razmazuje i brzo upija u kožu. Meni je bila dovoljna količina nešto veća od zrna graška kako bi prekrila cijelo lice i vrat.

Serum bih, dakle, nanosila nakon večernjeg čišćenja lica, a prije hidratacijskog seruma i kreme koju inače koristim u večernjoj njezi. Odmah nakon prvog nanošenja primijetila sam da mi je koža glatka kao što već dugo vremena nije bila. U prvih tjedana nisam dobila dojam da su mrlje manje vidljive, ali sam bila ugodno iznenađena koliko mi lice djeluje svježije, jedrije i odmornije.

image

Serum se brzo upija i vrlo je ugodan na koži.

VEDRAN PETEH CROPIX

Naravno, ovaj tip proizvoda treba koristiti duže vrijeme da bi se vidjeli rezultati jer izbjeljivanje mrlja nije proces koji se događa preko noći pa sam bila uporna. Jednog me jutra nakon otprilike sva tjedna korištenja dočekalo iznenađenje! Mrljice na nosu i čeljusti koje sam u ogledalu primjećivala mjesecima bile su jedva vidljive, što znači da se upornost itekako isplatila.

image

L‘ADRIA Brightening perfecting serum za hiperpigmentaciju možete koristiti i ujutro i navečer.

PROMO

Još jedna pozitivna stvar koja se dogodila bila je ta da mi je nakon dugo vremena puder na licu izgledao fantastično, a koža je djelovala kao da sjaji iznutra, što su primijetili svi, posebice moja majka koja je već "bacila oko" na serum. Čini se da ću joj morati nabaviti njezin primjerak!

L‘ADRIA Brightening perfecting serum dostupan je isključivo u internetskoj trgovini L‘ADRIA, a uskoro će biti dostupan i u drogerijama. U sklopu velikog jesenskog sniženja, L‘ADRIA Brightening perfecting serum možete kupiti po akcijskoj startnoj cijeni (219 kn je regularna cijena) od 197,10 kn na koju ekskluzivno do kraja rujna možete iskoristiti kod JESEN25 za dodatnih 25 posto popusta.

Sadržaj je nastao u suradnji s brendom L‘ADRIA.

Linker
26. travanj 2024 11:03