briga o sebi

Ne možete zaspati? Dajte šansu ovim proizvodima za tuširanje koji će vas u trenu opustiti

Usvajanje novih, malih navika, može vam promijeniti život na bolje, a među njih uvrstite i veću brigu o sebi. Ako ste u zadnje vrijeme pod stresom i ne spavate kvalitetno, upalite omiljenu glazbu i uskočite pod tuš ili u kadu s opuštajućim proizvodima za njegu.

Koliko god to htjeli, nekada nam san ne ide tako lako na oči. Ako vam se čini da po cijele dane samo radite i ne uspijevate se navečer dovoljno opustiti, a pritom baš ništa ne pomaže, možda biste trebali zaviriti u vaš kozmetički ormarić. Naime, određeni mirisi poput lavande, koja se često nalazi u proizvodima za njegu tijela, izvrsno opuštaju i tijelo i um.

Zato odvojite neko vrijeme za sebe i pripremite si opuštajuću večer. Ona se može sastojati od pravog kućnog spa - od tuširanja do manikure, pedikure... ili samo možete uroniti u kadu punu mirisne pjene.

U nastavku donosimo najbolje proizvode za kupanje i tuširanje koji će vašu kožu učiniti čistom i mekom, a njihov miris i umirujući sastojci pripremit će vas za noć najljepših snova.

image

Rituals Ritual of Jing pjena za tuširanje, Douglas.hr, 99,90 kuna.

RITUALS

Rituals The Ritual of Jing

Ako volite pjenaste gelove za tuširanje, obavezno isprobajte ovaj poznatog brenda Rituals. Njihove linije za tijelo stvorene su upravo za opuštanje, a linija Jing pružit će vas nezaboravno spa iskustvo očaravajućim mirisom lotusa i jujube.

image

Sol de Janeiro Brazilian 4-play gel, Cult Beauty, 84,75 kuna.

SOL DE JANEIRO

Sol de Janeiro Brazilian 4 Play

Ako ste mislima još na godišnjem odmoru,zadržite taj osjećaj uz ovaj kultni gel za tuširanje čiji je miris naprosto božanstven! Kremasta pjena uklanja nečistoće, a ne ostavlja kožu dehidriranom.

image

Lush Sleepy Shower gel, lush.hr, 75 kuna.

LUSH

Lush Sleepy

Ovaj gel može se koristiti za kupku ili tuširanje. Sadrži zobeno mlijeko, ulje lavande, tonke i ylang-ylanga, a ova moćna kombinacija u trenu će vas opustiti.

image

This Works deep sleep shower gel, eu.thisworks.com, 180 kuna.

THIS WORKS

This Works deep sleep

Ovaj gel za tuširanje prigodnog naziva miriše na lavandu, vetiver i kamilicu koji smiruju um, potiču san i štite kožu. Ne sadrži sulfate, ali bogat je kokosovim uljem koje omekšava kožu.

image

Apivita ROYAL HONEY gel, beautypharmacy.hr, 119,90 kuna.

APIVITA

Apivita Royal Honey

Apivitin gel za tuširanje također je bez sulfata te održava prirodnu vlažnost kože blagim sredstvima za čišćenje - ekstraktom propolisa i sapunom. Također sadrži med i neven koji su poznati po umirujućim svojstvima.

image

REN Atlantic Kelp and Magnesium Anti-Fatigue Body Wash, SpaceNK, 219 kuna.

REN

REN Atlantic Kelp and Magnesium Anti-Fatigue

REN je prvi među kozmetičkim brendova prihvatio ‘clean‘ filozofiju te je implementirao u svaki svoj proizvod. Njihov najnoviji gel za tuširanje sadrži magnezij koji potiče obnovu stanica i smanjuje štetu uzrokovanu stresom.

Linker
04. travanj 2024 08:37