Tara Rosandić
 Ronald Goršić / Hanza Media
i ona se zapalila za hit frizuru

Ni ovih uvojaka više nema: Tara Rosandić se ošišala

Tara Rosandić, koja je u omiljenoj domaćoj seriji 'Čista ljubav' koja se donedavno prikazivala na Novoj TV utjelovila lik Sonje Lončar, mnoge će zbuniti kad je vide na ulici. Naime u seriji, ali i privatno, imala je dugu kestenjastu kosu s brončanim odsjajem, a sada se ošišala na duži bob.

Novom se frizurom Zagrepčanka s uzlaznom karijerom, Tara Rosandić, pohvalila na svom Instagramu, te je pokraj kratko videa u kojem pozira s novim rezom, napisala 'sad je za ozbač' i time razbila svaku sumnju nosi li možda periku...

Instagram

Komentari na ovaj njezin tzv. duži bob su samo pozitivni, 'savršeno, 'šik', 'predivno', 'preslatko'... niže se pokraj njezine objave. Inače, Gavellina glumica ima gotovo 26.000 pratitelja i popularnost joj iz dana u dan raste. Napunila je 30 godina, a u Histrionima je počela glumiti već kao 14-godišnjakinja. Dobitnica je Nagrade hrvatskoga glumišta za mlade umjetnike, a iza sebe ima uloge u seriji 'Pod sretnom zvijezdom' te filmovima 'Moć montaže', 'Kosac' i 'Zvizdan' Dalibora Matanića u kojem je utjelovila partijanericu Petru.

Još prije koji dan:

A post shared by Tara Rosandić (@taritabrando) on

Linker
17. travanj 2024 12:25