lijepa promjena

Nikolina Pišek promijenila frizuru te pokazala da ima talenta i za pisanje pjesama

Na društvenim mrežama otkrila je promjenu koju je napravila na kosi te joj posvetila i nekoliko lijepih stihova.

Voditeljica Nikolina Pišek na svom Instagram profilu voli otkrivati lijepe trenutke iz svog života, poput onih u kojima se druži s kćeri Unom Sofijom, pije kavu, doručkuje, čita knjige, a sada je otkrila i da je promijenila frizuru.

Nikolina je poznata po dugoj, gustoj kosi koju obično nosi raspuštenu i blago valovitu. Nije radila nikakve ekstremne promjene, već je samo osvježila boju i malo je izravnala, a kosi je posvetila i pjesmu.

"Ima tih dana u neko jesenje vrijeme kada je priroda toliko plačna da nemaš drugog izbora nego sama sebi zasjati u ogledalu.

I na trenutak zaboraviš da je jesen, i hladno i magla i da su vremena izazovna.

Jer ja im mogu prkositi bolje no bilo tko meni.

Volim te svoje male trenutke.

Volim taj trenutak u danu kada samu sebe pospem zvjezdanom prašinom.

Volim kada mi kćer kaže lijepa si, mama!", poetično je napisala Nikolina u objavi.

Posljednji mjeseci za Nikolinu su bili iznimno teški, nakon što je njezin suprug Vidoje Ristović u svibnju iznenada preminuo. Kada je smogla snage, voditeljica je za Gloriju dala iscrpan intervju u kojem je otkrila detalje odnosa s pokojnim suprugom te da se nakon četiri godine pauze vraća na televizijske ekrane.

Naime, Nikolina vodi sličan format kao emisije "The View" od Whoopi Goldberg, a riječ je o talk showu u kojem pet žena različitih pogleda na svijet, socijalnih okruženja i političkih principa izražava stavove oko aktualne teme u društvu. Ovaj novi projekt, otkrila je za Gloriju, dobro joj je došao da skrene misli s tragedije koja joj se dogodila.

image

Nikolina Pišek i kći Una Sofija.

NEJA MARKICEVIC/CROPIX

"Shvatila sam da je rad jedini način kojim se mogu održati na površini. Kad ne radim, prepuštam se mislima, što sada nije dobro za mene, zato sam se bacila u vatru i prihvatila ponudu. Želim biti produktivna, zdrava i psihički stabilna, prije svega zbog kćeri, koje su mi najveći motiv da iz cijelog ovog kaosa izvučem najbolje za sebe i njih", otkrila je Nikolina.

Također je rekla da je s Vidojem imala "viziju budućnosti", no mediji su stalno pisali da je njihov brak loš. "Te izjave imaju istu težinu kao i cvjetovi maslačka. To kaže osoba pomućenog razuma koja nije nijednom bila kod nas u stanu, nikada nismo bili zajedno na ručku, osoba koja nikada nije kupila unuci poklon za rođendan. Vidoje i ja imali smo viziju budućnosti, putovali, veselili se, gradili kuću, planirali. Ljudi su skloni konvencionalnim rješenjima i ako netko izlazi iz tih gabarita, onda nešto s njima sigurno ne valja. Nismo svi isti niti bismo trebali biti. Živjeli smo na dvije adrese, to nas je oboje ispunjavalo", rekla je Nikolina.

Linker
23. travanj 2024 22:28