Modni i kozmetički div

12 ruževa za usne iz najiščekivanije jesenske kolekcije

Pariška modna kuća Balmain udružila je snage s kozmetičkim brendom L'Oréal za beauty kolekciju koju šminkerice s nestrpljenjem iščekuju.

Kolekcija Balmain x L'Oréal najavljena je još u svibnju ove godine, ali obožavatelji tih brendova, osobito kreacija Oliviera Rousteinga, kreativnog direktora francuske modne kuće, tek su sad dobili uvid u proizvode koje su dvije kuće pripremile. Ruževi dolaze u popularnoj Color Riche formuli s nekoliko različitih finisha, uključujući mat i metalik, a linija je po nijansama podijeljena u tri različita seta koja su nazvali #tribes (plemena). Prvi je #CoutureTribe u kojem su ruževi u upečatljivoj crvenoj, tamnoljubičastoj, koraljnoj i ružičasto-zlatnoj nijansi, #GlamazoneTribe donosi zagasito narančasti, smeđi, bež i tamnožuti ruž, dok su u setu #RockTribe tamnosmeđa, siva, tamnoplava i tamnoljubičasta nijansa.

Kolekcija je najavljena za rujan ove godine, ali još nisu poznati datum niti cijena proizvoda koji dolaze u luksuznom pakiranju. Ovo je za kreativnog direktora Balmaina prvi izlet u beauty sferu, a za to je odabrao pravu formulu - jedan L'Oréal Color Riche ruž se proda svake tri sekunde.

Linker
16. travanj 2024 03:26