u prodaji za 19 dana

I Kim Kardashian ulazi u svijet njege kože: Devet minimalističkih proizvoda izgleda obećavajuće

Njezinom kozmetičkom carstvu pridružit će se još jedan orijentiran na preparativnu kozmetiku, odnosno njegu kože.

Kim Kardashian na ljeto prošle godine objavila je da se njezin beauty brend KKW Beauty odlazi u fazu mirovanja. Od tada je reality zvijezda, koja je nedavno počela snimati novu emisiju o životu njezine obitelji The Kardashians, pripremala teren za novu liniju kozmetike posvećenu njezi kože.

Riječ je o brendu SKKN By Kim čija će prva kolekcija imati devet potpuno veganskih proizvoda s dopunjivim pakiranjem. Namijenjeni su svima, od muškaraca do žena, a formule su posebno osmišljene za revitalizaciju kože.

Kim je, baš kao i njezin trenutni partner Pete Davidson, kako je rekla u jednom intervjuu, "opsjednuta" njegom kože te mnogo ulaže u posjete dermatologa i kvalitetne proizvode. Stoga ne čudi da se za novi pothvat fokusirala upravo na kožu.

Čitajte i: Selena Gomez na TikToku otkrila koje pristupačne proizvode za njegu lica koristi. Većina je dostupna u Hrvatskoj

Dizajn proizvoda jednostavan je i pročišćen, baš kao i Kimin životni prostor, a inspiriran je arhitekturom i kamenom u zemljanim bojama.

Osim toga, Kim se već godinama bori sa psorijazom pa je između ostalog željela bolje razumjeti svoju kožu. SKKN je opipljiv rezultat višegodišnjeg rada i učenja od najboljih dermatologa i estetičara (uključujući slavnu facialisticu Joannu Czech), a neki od proizvoda iz linije su nježno pjenušavo sredstvo za čišćenje, serum s hijaluronskom kiselinom i njegujuće noćno ulje.

Linija dolazi u prodaju dolazi 21. lipnja, a bit će dostupna na službenom SKKN BY Kim web shopu.

Linker
16. travanj 2024 20:30