Matej Dokić
'Bella by Izabel Kovačić'

Izabel Kovačić osmislila 4 prirodna proizvoda: 'Jedan mi je ipak najdraži!'

Osim onim modnim, Izabel Kovačić, poduzetnica i supruga nogometaša Matea Kovačića, okrenula se i beauty vodama. U suradnji s Olivalom i DM-om, osmislila je novu liniju kozmetike 'Bella' koja uključuje pet mirisnih proizvoda s prirodnim sastojcima. Otkrila nam je kako je došlo do suradnje

Nakon što je njezin suprug, nogometaš Mateo Kovačić, s klubom Chelsea osvojio Europsku ligu, njegova supruga i poduzetnica predstavila je svoj novi poslovni projekt. U prostorijama Café Gymnasiuma u zagrebačkoj Mimari, Izabel Kovačić, vlasnica dječjeg modnog brenda "Luni Lou", predstavila je novu liniju kozmetike u suradnji s Olivalom i DM-om.

'Bella' kozmetika za njegu lica, tijela i kose bit će ekskluzivno dostupna u DM prodavaonicama, a Izabel nam je otkrila kako je uopće došlo do suradnje. "Moj prvi poslodavac je bio DM, s kojim sam ostala u korektnim odnosima, vjerujem u njihovu filozofiju i pristupačnost ljudima. Na ideju smo došli spontano - javili su mi se i zajedno smo osmislili proizvode bazirane na prirodnim sastojcima", objasnila je.

Zagreb, 030619.
Muzej Mimara.
Izabel Kovacic predstavila je kolekciju kozmetickih proizvoda Bella by Izabel Kovacic.
Na fotografiji: Izabel Kovacic.
Foto: Tomislav Kristo / CROPIX
Tomislav Kristo, CROPIX

Kolekcija uključuje piling gel za tuširanje s košticama marelice, mlijeko za tijelo, univerzalnu zaštitnu kremu, deo kremu i suho ulje za tijelo, lice i kosu. Upravo je ono Izabelin najdraži proizvod iz kolekcije.

Zagreb, 030619.
Muzej Mimara.
Izabel Kovacic predstavila je kolekciju kozmetickih proizvoda Bella by Izabel Kovacic.
Na fotografiji: Bella by Izabel Kovacic.
Foto: Tomislav Kristo / CROPIX
Tomislav Krišto / Hanza Media

"Veliki sam fan ulja za tijelo, prvenstveno jer imam suhu kožu, a ovo ulje ju bogato njeguje i hrani te joj daje predivan sjaj. Osim toga, u koži zadržava vlažnost što je najvažnije sada kada nam konačno dolazi vruće vrijeme", rekla je Izabel.

Promocija Olival linije proizvoda Bella by Izabel Kovacic 
Zagreb
Fotograf Matej Dokic 030619
Matej Dokić
Izabel Kovačić

Na pitanje što joj je najvažnije kod kozmetike koju koristi, Izabel je odgovorila bez puno razmišljanja: "Moja koža je prilično osjetljiva pa joj najviše odgovara kozmetika s prirodnim sastojcima jer ju ne iritira. U kreiranju kolekcije inspiracija mi je također bio i moj brend Luni Lou, baziran na prirodnim materijalima, koji sam pokrenula zbog svoje nećakinje. Ona također ima osjetljivu kožu", poručila je Izabel.

Linker
09. travanj 2024 02:46