Shroom Bloom

Kad glazbenci kliknu na prvu: Stiže nova, psihodelična kolekcija brenda Pleasing

Harry Styles je krajem prošle godine lansirao svoj uniseks brend Pleasing, a uskoro stižu i komadi kakve ranije nismo imali prilike vidjeti.

Nakon što je glazbenik Harry Styles u studenom prošle godine lansirao vlastiti beauty brend Pleasing, u sklopu kojega je nudio serum za kožu, olovku za usne i oči te lakove za nokte, sada stiže nova kolekcija njegove kozmetike, ali i odjeće.

Riječ je o uniseks kozmetici koju je Styles predstavio kao set proizvoda koji "uzbuđuju čula i zamagljuju granice", a najnovija linija pod nazivom Shroom Bloom inspirirana je psihodelijom i žarkim bojama. No, Harry je u kreaciji nove linije surađivao s glazbenikom Mickom Fleetwoodom, osnivačem benda Fleetwood Mac koji je čak i pozirao za novu kampanju, a u jednoj od fotografija je odjeven u ljubičastu pidžamu i šešir te nevjerojatno podsjeća na Willyja Wonku iz filma Charlie i tvornica čokolade pa mnogi smatraju kako je tandem inspirirao upravo taj film.

image

Stižu i nove boje lakova za nokte ispirirane prirodom.

PROMO

U intervjuu za Vogue, Styles se osvrnuo na suradnju s Fleetwoodom.

"Mick je čaroban čovjek, on je ona osoba koja svima donosi veselje. Čini mi se da ne postoji bolje utjelovljenje Pleasinga (ugode)", kazao je.

Čitajte i: Bogatija i od bivšeg: Tek je na pragu tridesete, a već je nazivaju najbogatijom Britankom

image

U ponudi kolekcije Shroom Bloom nalazi se i hranjivi serum za lice.

PROMO

Noviteti koji će se moći pronaći u sklopu kolekcije su odjevni komadi, odnosno majice, također inspirirane šarenom estetikom psihodelije, a stižu i nove boje lakova za nokte inspirirane prirodom, serum za lice i krema za ruke.

Psihodelična kolekcija Shroom Bloom bit će dostupna od 15. ožujka na službenome web-shopu glazbenika, a mnogi je obožavatelji s nestrpljenjem iščekuju.

Linker
20. travanj 2024 10:52