Top beauty izbor

Kozmetička doza sreće: Borite se s lošim raspoloženjem mirisnim ritualima uz ‘feel good‘ proizvode

Proljeće se budi, što znači više sunca i više toplih dana. Ali ako sunce ne utječe na vaše raspoloženje, odnosno ne podiže ga, vrijeme je da se posvetite sebi i stvorite male rituale koji će vas opustiti i napuniti energijom da lakše prebrodite ovo neizvjesno vrijeme.

Nakon godinu dana borbe s pandemijom, čiji kraj se još ne nazire, kolektivno raspoloženje polako prelazi u apatiju - no možemo je suzbijati malim koracima koji nas na individualnoj razini čine sretnima.

image
AFRODITA CBD Therapy nova kolekcija za tijelo s uljem industrijske konoplje: solni piling za tijelo, maslac za tijelo i ulje, od 39,99 do 49,99 kn.
KOZMETIKA AFRODITA

Istraživanja pokazuju da se u svakoj krizi, pa tako i u ovoj aktualnoj, još više cijeni uživanje u stvarima koje nam pružaju kratkotrajno zadovoljstvo - poput kupnje kozmetike, parfema, odlaska na neki ritual njege i uljepšavanja... Nova frizura, blistava put, novi ruž za usne - sve to potiče žensko samopouzdanje pa tako i osjećaj sreće.

Čitajte i: Njegovano tijelo uvijek je ‘must have‘! Hit proizvode od industrijske konoplje poželjet ćete odmah uvrstiti u rutinu

Mirisi snažno utječu na emocije, a sada nam je potreban utješni ‘zagrljaj’ mirisnih nota koje dižu raspoloženje, poput citrusa, bijelog cvijeća i slatkog voća.

Pozitivne emocije bude i njegujući preparati čije teksture ‘obavijaju’ kožu - osim što njeguju, utječu i na psihu. Jer, ovisno o sastavu, mogu biti energizirajući (ako sadrže esencije bobičastog voća, citrusa...) ili smirujući (lavanda, kamilica, matičnjak...).

image
EUCERIN Anti-pigment linija s Thiamidolom, koji smanjuje sintezu melanina; dnevna krema i noćna njega, 215,78 kn; dvofazni serum 298,22 kn i korektor 129,94 kn.
EUCERIN

Još jači efekt postiže se profesionalnim njegujućim tretmanima - u kojima je, osim proizvoda, bitan dodir izučenog terapeuta! Hit sastojak je i CBD, kanabidiol iz industrijske konoplje koji ublažava iritacije, ubrzava regeneraciju kože i djeluje protuupalno.

image
CIATÉ Wink On paleta sjenila s motivom smajlića, ciatelondon.com.
CIATÉ
image
BENEFIT Hello Happy tekući puder sadrži fotokromatske pigmente koji se prilagođavaju koži lica, 135 kn-
BENEFIT
image
L’OCCITANE Karite krema za tuširanje, 120,50 kn.
L’OCCITANE
image
CIATÉ Wink On paleta sjenila s motivom smajlića, ciatelondon.com.
CIATÉ
image
DIOR Joy parfem s notama ruže i jasmina potiče pozitivne emocije, edp. 50 ml, 799 kn.
DIOR
Linker
17. travanj 2024 22:35