wow

Kraljica Elizabeta u svoju čast dobiva i posebnu make-up kolekciju iza koje stoji mnogima omiljeni beauty brend

Kolekcija se sastoji od pet proizvoda, do kojih je najimpresivnija crvena kozmetička torbica dostojna kraljice.

Platinasti jubilej, kojim se obilježava 70. godina na prijestolju kraljice Elizabete II., veliki je događaj koji traje već neko vrijeme, a trajat će još najmanje tjedan dana. U sklopu proslave održat će se i Platinum Jubilee modna revija, a glavna partnerica za make-up dio je slavna britanska vizažistica Charlotte Tilbury, čiju kozmetiku obožavaju i dame iz kraljevskih krugova poput Meghan Markle.

image

Charlotte Tilbury

GREGORY PACE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Revija će se održati u nedjelju 5. lipnja, na kojoj će Tilbury tim kreirati svoje odlične dnevne lookove na manekenkama. Osim toga, brend je odlučio u čast kraljice Elizabete lansirati posebnu make-up kolekciju s pet proizvoda koji su dostojni svake kraljevne.

Kolekcija, koja u slobodnu prodaju dolazi sutra, 25. svibnja, uključuje kultnu kremu Magic Cream, tri ruža - Runway Royalty, The Queen i Gracefully Pink te baršunastu crvenu torbicu koja je kao stvorena za čuvanje ovih beauty dragulja.

Čitajte i: Desert za platinasti jubilej kraljice Elizabete inspiriran je njezinim svadbenim jelovnikom i djeluje slasno!

"Ovaj čarobni, monumentalni trenutak u povijesti naša je prilika da proslavimo i odamo počast Njezinom Veličanstvu i njenoj službi ovoj zemlji i Commonwealthu. U ovoj povijesnoj godini želim slaviti bezvremensku ljepotu, gracioznost i predanost Njezinog Veličanstva Kraljice. Iskreno vjerujem da svatko, u svakoj dobi, zaslužuje osjećati se i izgledati kao najljepša, samouvjerena verzija sebe", rekla je Tilbury za Marie Claire.

image

kraljica Elizabeta II.

GOFFPHOTOS.COM/GOFF SHUTTERSTOCK PHOTOS/PROFIMEDIA

Kraljica je 2018. slavnoj vizažistici dala orden reda Most Excellent Order, što dovoljno govori o tome o utjecaju Charlotte Tilbury u Velikoj Britaniji, ali i svijetu.

Kolekciju možete nabaviti na službenoj stranici brenda, a cijene se kreću od 40 dolara za kozmetičku torbicu do 100 dolara za Magic Cream kremu. Ruževi se mogu nabaviti za oko 35 dolara.

Linker
19. travanj 2024 20:51