Instagram NARS
Velika obljetnica

Kultno rumenilo slavi 20 godina: Oduševit će vas make-up kolekcija posvećena upravo njemu

U svijetu se svake sekunde proda ovo rumenilo koje žene diljem svijeta obožavaju iz vrlo jednostavnog razloga - pristaje svakom tonu kože i uklapa se u svaki make-up look.

Od lansiranja jednog od najomiljenijih rumenila žena diljem svijeta, NARS Orgasma, prošlo je čak 20 godina. Kultni status dobilo je zbog nekoliko razloga - pristaje svakom tonu kože, odlično je pigmentirano te se može uklopiti u svaki make-up look.

Osim toga, u svijetu se svake sekunde proda jedan Orgasm kojeg je, sada već davne, 1999. kreirao François Nars. "Zapravo sam prvo kreirao ime, a tek onda nijansu. Htio sam nešto šokantno", izjavio je Nars koji uopće nije očekivao da će ovo rumenilo toliko postati popularno.

Njegova breskvasto-ružičasta boja sa sitnim zlatnim česticama osvaja žene svakoga dana, zato je NARS za 20. godišnjicu pripremio nešto posebno. U novoj kolekciji nalazi se nešto veće Orgasm rumenilo, tekući highlighter, paleta sjenila pa čak i tinta za usne na bazi ulja.

Inače, ovi proizvodi pridružili su se nekima koje je NARS izbacio nešto prije pa se na njihovoj stranici može kupiti i balzam za usne, Super Orgasm rumenilo, iluminirajući puder u prahu, nekoliko sjajila za usne, tekuće rumenilo, ruž i highlighteri u tubici.

NARS
NARS Orgasm Oversize rumenilo, NARS, 252 kune

NARS
NARS Orgasm paleta sjenila, NARS, 308,70 kuna

NARS
NARS Orgasm tekući highlighter, NARS, 189 kuna

NARS
NARS Orgasm tinta za usne, NARS, 163,80 kuna

Linker
14. travanj 2024 19:55