Sve frca

Ne gori, puca: Eksplodirala svijeća Gwyneth Paltorow s mirisom njene vagine...

Iako je već nazivom svog proizvoda navukla negativne komentare na svoj račun, glumica koja je pokrenula wellness brend Goop mora se sad suočiti s puno ozbiljnijim optužbama.

Dugoiščekivana svijeća nekadašnje glumice Gwyneth Paltrow pod nazivom "Ovo miriše kao moja vagina", eksplodirala je u domu nesretne Jody Thompson (50), čemu je ova Britanka posvetila i svoj post na Instagramu te tako privukla pažnju javnosti.

Provokativan proizvod wellness brenda Goop, koji je osnovala glumica poznata po ulogama u Ironmanu, Zaljubljenom Shakespeareu, Sedam i mnogim drugima, tako se još jednom našao u fokusu javnosti.

Podsjetimo, glumica je već nazivom svog proizvoda navukla negativne komentare javnosti na svoj račun, a sada će se morati pozabaviti i malo ozbiljnijim optužbama, jer prava je sreća da eksplozija svijeće nije izazvala teže posljedice.

Medijska savjetnica Jody Thompson, koja je svijeću Gwyneth Paltrow osvojila u internetskom kvizu, rekla je za The Sun kako joj je svijeća "Ovo miriše kao moja vagina" izazvala "pakao" kad ju je pokušala upaliti. Također, uz fotografije pougljene tegle od svijeće Britanka je naglasila kako je, nakon što ju je upalila, vatra sukljala i 50 cm u vis.

“Svijeća je jednostavno eksplodirala i ispustila ogroman plamen, a komadići su letjeli posvuda" rekla je nezadovoljna Britanka i dodala: "Nikad nisam vidjela nešto slično. Cijela je svijeća gorjela i bila je prevruća da bih je rukom uhvatila. U sobi je bio pakao."

Inače, svijeću je Judy osvojila prije Božića i čuvala ju je za posebnu prigodu.

Ta posebna prigoda je stigla, no izgleda da će ipak biti upamćena kao debakl. No, kad znamo kakva se tragedija mogla dogoditi, to je najmanja šteta. A dobra je stvar i da Jody za svijeću nije iskeširala visokih 75 dolara.

Čitajte i: Nakon svijeće s mirisom vagine, Gwyneth Paltrow osmislila još jedan hit proizvod

Podsjetimo, svijeća brenda Heretic nije zaista esencija nečije vagine - pa tako ni Gwynethine - samo se tako zove. Marketinški trik očito je uspio jer je za nju dugo postojala lista čekanja. Mirisi pelargonije, bergamota i cedra kombinirali su se s damaščanskom ružom i mošusom ambrete, a kad su Gwyneth i parfumer Douglas Little iz Heretica isprobavali novu mirisnu svijeću ona je "ispalila" kako "miriše poput vagine" pa su zaključili kako je to savršen naziv novog proizvoda.

image
Gwyneth je Goop pokrenula još 2008. kao newsletter.
Rachel Murray/Getty images/Profimedia

Isprva su planirali napraviti novi parfem, no kasnije su shvatili da je bolje da to pretvore u aromatičnu svijeću.

Manje je poznato kako je glumica Goop pokrenula još 2008. godine kao newsletter, a u međuvremenu je njen bend postao ozbiljna tvrtka s ozbiljnom web stranicom i profilima na društvenim mrežama.

U međuvremenu je nekadašnja glumica osmislila i čitavu paletu novih proizvoda koji su dostupni na stranicama Goopa. Od dodataka prehrani, makupa, proizvoda za njegu lica, tijela i kose, preko proizvoda za njegu i zaštitu kože od sunca, kistova za šminkanje, setova za manikuru, do dječje kozmetike te mirisa i mirisnih štapića i svijeća. A na portalu se mogu naći i lifestyle tekstovi.

Linker
23. travanj 2024 11:47