Beauty trendovi

Odvažni make up trend: Neka pustinjska oluja zavlada vašom kozmetičkom torbicom

Ako niste fan pastelnih nijansi, za vas imamo dobru vijest. Nadolazećeg proljeća nosit će se kombinacija nude nijansi, boje pijeska i privlačne zelene.

Jedna od najboljih stvari u ovo doba godine, kad nas od početka najuzbudljivijeg godišnjeg doba dijeli još koji tjedan, jest najava make-up trendova i novih proizvoda kojima ćemo ih primjenjivati.

Pandemija je dosta utjecala na kozmetičku industriju i mnogi brendovi su odustali od lansiranja sezonskih kolekcija, no noviteti koji polako pristižu svjedoče da u proljeću - nema krize!

Prijašnjih godina palete su uglavnom bile vibrantnih boja, baš kakva je i priroda kada se budi, a ovaj ožujak - možda i simbolički - počinje u znaku pustinje.

Boje pješčanih dina, pustinjskih jezera i oaza te vegetacije koja odolijeva sušama - sve to sadrži Naked Wild West (416 kn), paleta s 12 sjenila brenda Urban Decay.

image
Paleta Urban Decay, Naked Wild West, 416 kn
PRESS FOTO

Te prirodne boje lako se blendaju po kapcima, samostalno ili u slojevima, a među njima, kao proljetni akcent, ističe se sjajna tirkizna.

I usne traže prirodnost pa je jedna od najpopularnijih nijansi takozvana ‘boja mesa’, kakvu u kolekciji Deep Velvet nudi Givenchy.

image
IVENCHY Le Rouge Deep Velvet, 275 kn
PRESS FOTO
Linker
17. travanj 2024 00:38