margot robbie

Plavuša postala crnka! Jedna od najljepših žena svijeta drastično promijenila imidž

Margot Robbie izgledala je gotovo neprepoznatljivo s tamnom kosom koja je dio njezinog novog imidža za potrebe snimanja novog filma.

Četverostruka dobitnica Zlatnog globusa, glumica Margot Robbie (30) snimljena je na ulicama Pasadene u Kaliforniji gdje se pojavila odlično raspoložena ne skidajući osmijeh s lica u dobrom društvu kolege Johna Davida Washingtona.

image
Margot Robbie i John David Washington
FOTOGRAFIJE: DSANCHEZ/CPR/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA DSANCHEZ/CPR/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Zvijezda filma Vuk s Wall Streeta u pauzama od snimanja novog filma u kojem glumi uz velikane Roberta De Nira, Christiana Balea, Chrisa Rocka i Ramija Maleka, dijelila je goleme osmijehe kolegi dok su paparazzo fotografi imali pune ruke posla. Naime, osim zagonetnih pogleda, Margot je bila zanimljiva i zbog novog imidža fatalne crnke. Australska glumica poznata je po svojoj dugoj nježnoj plavoj kosi pa ju je malo tko uistinu prepoznao kao crnku – no, kako pišu strani mediji riječ je samo o periki koju nosi za potrebe novog filma o kojemu se još ne znaju detalji.

image
Glumica ima novi imidž
FOTOGRAFIJE: DSANCHEZ/CPR/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA DSANCHEZ/CPR/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Atraktivna glumica proteklih je godina imala pune ruke posla pa je prošle godine službeno ponijela titulu najzaposlenije glumice u Hollywoodu s ukupno 19 filmskih angažmana u svega pet godina.Zvijezda filma ‘Vuk s Wall Streeta’ time je iza sebe ostavila brojne iskusnije kolegice, poput australske zvijezde Nicole Kidman i američke glumice izraelskog podrijetla Natalie Portman.

Nitko kao Margot Robbie! Donijela je vrlo neobičnu modnu odluku i briljirala na dodjeli Oscara

Beauty rutina Margit Robbie

Osim što pomno pazi na svoju kosu, redovita je i u njezi kože. „Imam sreću što radim posao u kojem susrećem brojne vrhunske makeup stručnjake koji me iz dana u dan upoznaju s novim kozmetičkim proizvodima, što znači da svoju beauty rutinu mijenjam vrlo često, kao i šminku. No, uvijek ću početi s čišćenjem lica, nastaviti s hidratantnom kremom te kremom za područje oko očiju. Nisam obožavateljica seruma jer mi je koža preosjetljiva na njih pa ponekad reagira crvenilom ili osipom. No, maglice za lice volim", rekla je nedavno za Marie Claire.

"Nikada ne letim našminkana (mislim na duge letove). Dolazim našminkana na aerodrom, zbog paparazza, a i sada svi imaju kamere na mobitelima, no čim sjednem na svoje sjedalo, maramicama za skidanje makeupa, isti skidam s lica, na usne nanesem samo balzam i tijekom leta pijem puno vode. To čini moju kožu blistavom”, izjavila je. Uvijek u torbi ima lagani, prozračni puder za svakodnevnu upotrebu, korektor za podočnjake te rumenilo u sticku i maskaru.

Linker
16. travanj 2024 09:50