Carolina Herrera make-up može se nositi kao modni dodatak.
 Carolina Herrera
Inovativno i cool

Prva make-up kolekcija Caroline Herrere nije kao i svaka druga: Ruževi i puderi nose se kao modni dodaci

Luksuzna modna kuća krenula je stopama svojih konkurenata - Guccija, Hermesa i Jimmy Chooa - ali na svjež način. Njezinoj parfemskoj kolekciji pridružila se i make-up linija, čije proizvode možemo nositi kao asesoar.

Modna kuća Carolina Herrera prošle je godine oduševila svojom kolekcijom za proljeće/ljeto 2020. u kojoj su dominirale točke i vesele boje (sjetite se samo žute haljine od tila s crnim točkama, kao stvorene za ljetne izlaske), a sada je prvi put u povijesti branda izbacila kolekciju make-upa.

No, to nije "klasična" make-up kolekcija, već uspješan spoj kozmetike i nakita ili, kako je ovaj luksuzni brand voli zvati, "kolekcija šminke koju možete nositi". Da, Carolina Herrera je od mak-eupa napravila modni dodatak koji se može vidjeti, a ne stoji sakriven u kozmetičkoj torbici i vadi se prema potrebi.

Carolina Herrera
Carolina Herrera make-up može se nositi kao modni dodatak.

"Make-up tradicionalno držimo na policama kupaonice ili u kozmetičkoj torbici, no ovo je potpuno nov pristup ljepoti. Željeli smo ženama dati mogućnost da se ponose svojim make-up proizvodima u obliku fantastičnog nakita", objasnila je Carolina A. Herrera, kreativna direktorica beauty sektora branda i kći dizajnerice Caroline Herrere.

Kolekcija sadrži 36 ruževa (16 s mat, 12 sa satenskom teksturom te osam koji ostavljaju lagani sjaj), pudere u prah u osam nijansi, highlighter i puder za matiranje te kistove za nanošenje make-upa. Svaki ruž je punjiv i možete ga ukrasiti poklopcima s različitim uzorcima i resicama te nositi na ključevima ako baš želite.

Carolina Herrera
Ambalaža Carolina Herrera kompaktnog pudera dolazi u nekoliko varijanti.

Poklopac od ambalaže pudera također možete mijenjati te je nositi na zapešću kao narukvicu. Carolina Herrera make-up liniju moći ćete nabaviti pred kraj ovog mjeseca na Harrods web shopu, a cijene će se kretati od 70 do oko 250 kuna.

Čitajte i:

Prva Hermès beauty kolekcija zaista je impresivna: Osvojili su nas ruževi snažnih boja i bogate pigmentacije

Na Tajlandu se nose neonske boje, u Australiji grafički tuš: Obožavamo trendove iz ovih pet zemalja

Nova godina, novi trendovi: Ove hit nijanse ruževa ne želimo skidati s usana

Linker
23. travanj 2024 21:54