NOĆNA SVJETLOST

Raskošna blagdanska paleta Giorgio Armani

Nova blagdanska kolekcija Giorgio Armani beauty nadahnuta je fotografskom tehnikom slikanja svjetlošću, kojom se kreiraju svjetlosni prikazi kroz suptilno balansiranje tame i izvora svjetlosti. U igri svjetlosti i sjene nastaje blistavi trag, baš kao i u liniji "Night Light".

U srcu blagdanske kolekcije kriju se sjenila za oči i puderi, te šest novih nijansi ruževa Ecstasy Lacquer. Raskošna paleta "Holiday Palette" dolazi u crnoj lakiranoj kutijici s Armanijevim potpisom izvedenim pomoću tehnike slikanja svjetlošću. U jednom se redu nalazi make-up za oči, a u drugom šminka za postizanje prirodnog izgleda s daškom sofisticiranosti.

U paleti se nalazi deset biserastih i mat sjenila za oči - od bijele do izrazito crne, s međutonovima u bež i smeđoj nijansi. Kontrastne boje kreiraju igru svjetlosti i sjene koja očima daje prirodan, sofisticiran izgled ili efekt mačjih očiju. U drugom redu je sve što je potrebno za kreiranje profinjenog i prirodnog tena: kompaktni puder, dvije podloge i dvije spužvice za lakše nanošenje.

Osim blagdanske palete, Armani predstavlja pravi dragulj suvremene tehnologije - Ecstasy Lacquer kolekcija ruževa koja pruža ravnotežu između sjaja te ugode i hidratacije. Formulacija sadrži vodu, boju, glicerin i intenzivne pigmente za besprijekoran izgled usana uz dugotrajan osjećaj ugode. Liniju obogaćuje šest senzualnih blagdanskih nijansi: suptilnu paletu nude tonova, toplih ružičastih, crvenih i smeđih.

Linker
19. travanj 2024 17:19