Getty Images for The Michael J.
I to je važno!

Slavna kantautorica apelira da u ludilu oko pandemije ne zaboravimo na osmijeh...

Sheryl Crow našla je novi angažman. Ovoga puta nema veze s glazbom, ali itekako ima sa zdravljem. Naime, postala je zaštitno lice svjetske kompanije proizvoda za njegu usne šupljine pa dane u izolaciji krati isprobavajući njihov inovativni proizvod.

Dobro izolirana u svom domu u Nashvilleu, američka platinasta kantautorica Sheryl Crow (s više od 35 milijuna prodanih albuma u karijeri) sada nastupa s ‘distancom’, na društvenim mrežama, i obožavateljima savjetuje - čuvajte se! A kao zaštitno lice nove zubne paste Colgate Optic White Renewal - čija formula s tri posto peroksida jamči skidanje desetogodišnjih žutih naslaga - poručuje da u sveopćem strahu od zaraze Covidom-19, od kojeg su preminuli njeni glazbeni uzori John Prine i Bill Withers, zdravlje zubi ne smije pasti u drugi plan.

Press

"Tijekom godina uvijek sam tražila ono što je za mene najbolje i volim inovativne proizvode koji pomažu u svakodnevnoj njezi", rekla je Sheryl i dodal: "Jedan od mojih najdražih proizvoda u ovom trenutku je nova pasta za zube Colgate Optic White Renewal. Baš je zanimljivo gledati rezultate koje postiže - za samo mjesec dana uklanjažute mrlje koje su se nakupile proteklih 10 godina i to jednostavnim četkanjem zuba dva puta dnevno! Sada mogu biti sigurna da ću izgledati i osjećati se najbolje kad jednom ponovno nastupim na pozornici." izjavila je kantautorica.

ČITAJTE I:

Stomatolog slavnih otkrio koliko košta holivudski osmijeh i što klijenti najčešće traže

Aktivni ugljen za ljepotu: 3 načina na koja ga možete dodati u svoju rutinu

ZABORAVITE TRAUME OD ZUBARA: Za novi osmijeh potreban je tek jedan dan


Linker
16. travanj 2024 00:03