Profimedia, Face To Face A
STIŽE DRUGA KOLEKCIJA

Smokey eye i nude ruž za usne: Make-up po receptu Victorije Beckham

Lani je britanska dizajnerica Victoria Beckham prvi put "zaplovila" beauty vodama: proše jeseni je lansirala svoju prvu make-up kolekciju u suradnji s poznatim brendom Estée Lauder. Sve one koji su bili oduševljeni njezinom šminkom obradovat će vijesti da nas i ove jeseni očekuje još jedna limitirana kolekcija – i to mnogo veća od debitantske.

Nakon što je osvojila modni svijet, odlučila je pokoriti i kozmetičku industriju – uz malu pomoć renomiranog brenda Estée Lauder. Još otkako je sa Spice Girls pokorila glazbene ljestvice, mnoge žene su željele ukrasti njezin besprijekoran look. Iako se njezin modni ukus promijenio otkako je bila poznata kao Posh Spice, Victoria je ostala vjerna prepoznatljivom make-upu. Smoky-eye u kombinaciji s nude ružem na usnama njezina je dobitna kombinacija i upravo je to ono što nudi u svojoj drugoj kolekciji.

Uvid u novi projekt svojim je obožavateljima dala na Instagramu: ovog puta u limitiranoj liniji naći će se mnogo više proizvoda pa sve obožavateljice očekuju puderi, sjajila za usne, kremasta rumenila, maskara, palete sjenila, tuš za oči i mat ruževi.

- S ovom make-up kolekcijom želim da se svaka žena osjeća osnaženo, lijepo i samouvjereno - poručila je Victoria koja je za svoje najveće obožavateljice pripremila posebne pakete. U ponudi će se naći i kutija s ogledalcem u kojoj se nalaze sjajila, highlighter, mat ruževi, maskara, olovka za usne i poruka koju je ona potpisala i to po cijeni od 1500 dolara, dok će drugi set sadržavati šest proizvoda iz kolekcije, a za njega će trebati izdvojiti gotovo 700 dolara.

Njezina prva kolekcija je bila dostupna i u Hrvatskoj pa vjerujemo da će i ova koja stiže u rujnu.

Linker
16. travanj 2024 07:28