Konačno!

Stigla je kozmetička kolekcija Selene Gomez: Za oko nam je zapelo nekoliko obećavajućih proizvoda

Pjevačica je, baš kao i kolegica Rihanna, pazila na to da njezini proizvodi budu uključivi, odnosno da ih mogu koristiti baš svi, bez obzira na boju kožu ili rasnu pripadnost.

Kao što je i najavljivala, pjevačica Selena Gomez, koja je jedna od najutjecajnijih mladih zvijezda današnjice, pustila je u prodaju svoju kozmetičku liniju Rare Beauty. Selena je nekoliko puta progovorila o svojim nesigurnostima i mentalnom zdravlju pa je logično da je cilj njezine linije promoviranje prihvaćanja same sebe i podizanje svijesti o važnosti razgovora o mentalnom zdravlju.

Selena je, čini se, na dobrom putu jer je, baš kao i njezina kolegica Rihanna, u kolekciju uvrstila čak 48 nijansi pudera za sve boje tena jer je željela da njezin brend bude poznat po uključivosti, a ne diskriminaciji.

Osim pudera, linija sadrži korektore, primere, ruževe, olovke za obrve, Lip Soufflé ruževe s mat efektom, tuš za oči te kistove i spužvicu za nanošenje pudera, make-up torbice te još neke kozmetičke dodatke.

Za Selenu je zaranjanje u svijet ljepote puno više od stavljanja svog imena na proizvod. "Kozmetika bi trebala biti modni dodatak i nešto što s ponosom nosite i čime ističete ono najbolje na vama. Pravi razlog zašto sam željela stvoriti brend jest taj što želim postaviti novi izazov u svijetu ljepote", otkrila je Selena.

Cijene su razumne

Što se tiče ambalaže, ona je jednostavna, ali vrlo elegantna i prepoznatljiva, baš kao što bi kozmetika određenog brenda i trebala biti. Proizvodi se mogu nabaviti na službenoj stranici Rare Beauty, a cijene se kreću od pet dolara za blotting papir (za upijanje viška sebuma) pa do 29 dolara za tekući puder Liquid Touch Weightless Foundation.

Osim toga, na stranicama se mogu naći Selenini beauty savjeti koji će nam itekako dobro doći kada se konačno dočepamo njezinih proizvoda. To će, barem za sada, biti teško jer, iako imaju internacionalnu dostavu, ona je obustavljena zbog pandemije koronavirusa. To znači da ćemo ipak trebati malo pričekati na kupnju, osim ako ne 'upregnemo' prijatelje ili poznanike koji žive u Americi.

Rare Beauty
Rare Beauty Liquid Touch Weightless Foundation, 194,30 kuna

Rare Beauty
Rare Beauty Positive Light Liquid Luminizer highlighter, 147,40 kuna

Rare Beauty
Rare Beauty Soft Pinch Liquid Blush rumenilo, 134 kune

Rare Beauty
Rare Beauty Lip Soufflé Matte Lip Cream ruž, 134 kune

Rare Beauty
Rare Beauty Perfect Strokes Matte Liquid Liner tuš za oči, 127,30 kuna

Čitajte i:

Pruža koži potrebnu vlagu, a ne masti je: Ulje iz Amazonije savršena je alternativa kokosovom

Nanosite li ispravno bronzer? Ovo su zlatna pravila uz koja ćete zasjati u punom sjaju

Chanel izbacio make up kolekciju za muškarce: 'Možeš biti samo ono što jesi'

Linker
19. travanj 2024 21:23