AMAZON

Sve je ispod 260 kuna: Amazon predstavio svoju liniju za njegu kože, odabrale smo pet proizvoda koje želimo

Vodeća svjetska web trgovina već ima pregršt svojih proizvoda, ali tek je ove godine došao red i na beauty: Amazon je napokon predstavio svoju liniju proizvoda za njegu kože čija se cijena kreće od 60 pa sve do 260 kuna.

S obzirom na pristup recenzijama beauty proizvoda koji se nalaze u njihovoj ponudi, web trgovina Amazon imala je dovoljno informacija o tome što danas žene žele od preparativne kozmetike i to su iskoristili za pokretanje vlastite kozmetičke linije Belei. Amazon.com lansirao je liniju u kojoj se nalazi 12 proizvoda: od seruma i krema pa sve do maramica za njegu kože. Fokus je na sastojcima koji su trenutačno pravi hit kao što su ugljen, micelarna voda, hijaluronska kiselina, vitamin C i retinol, a u formulama nema parabena, sulfata, mirisa, ftalata te nisu testirani na životinjama, dok su pakiranja napravljena od materijala koji se nakon korištenja može u potpunosti reciklirati. Proizvodi su prihvatljive cijene: najjeftiniji je 60, a najskuplji 260 kuna.

Novim izletom u beauty industriju drugi brendovi nisu odušeljeni jer Amazon na svojem web shopu svoje proizvode uvijek pozicionira bolje, a i uvijek se trude ponuditi kvalitetu, uz prihvatljivu cijenu, što im je i ovog puta bio cilj.

- Naš cilj je da kupci troše manje vremena i novca u potrazi za pravim rješenjima za njegu kože – izjavila je Kara Trousdale, šefica beauty odjela privatnih brendova na Amazonu koji se na izlet u tu industriju odvažio zbog rasta zarade: lani je industrija ljepote dosegla gotovo 19 milijardi dolara u SAD-u, a prodaja proizvoda za njegu kože rasla je za 13 posto.

Odabrali smo pet proizvoda koje bismo voljeli imati u svojoj kozmetičkoj torbici: masku, kremu za područje oko očiju, serum, hidratantnu kremu i maramice za čišćenje lica.

Niti jedna rutina za njegu kože nije potpuna bez maske, a ova u sebi sadrži ugljen koji će "izvući" svu suvišnu masnoću i prljavštinu, a u sebi ima i hijaluronske kiseline koja hidratizira kožu. Za kožu oko očiju, i manje podbulosti, tu je krema s kofeinom koja će smanjiti "puffy face", a za cijelo lice tu je serum u kojem se nalazi jedan od najsnažnijih i najvažnijih antioksidansa u njezi kože - ferulična kiselina koja u ovom pakiranju dolazi u spoju s vitaminom C i E. Za dodatnu njegu vitaminom C, koji pet puta povećava sintezu kolagena te time poboljšava elastičnost kože i ublažava bore, tu je hidratantna krema, dok su maramice za čišćenje lica natopljene micelarnom vodom koja s lakoćom odstranjuje make-up, prljavštinu i masnoću s lica, a istovremeno ga i hidratizira.

Maska 118 kuna; Krema za područje oko očiju 145 kuna; Serum 263 kune; Hidratantna krema 230 kuna, Maramice za čišćenje lica 60 kuna

Linker
19. travanj 2024 20:56