U NOVOM RUHU

Za istinske obožavatelje ljepote kose: Hairstyle News Festival se vraća na velika vrata nakon pandemije

U opatijskom Centru Gervais 14. i 15. svibnja istinske obožavatelje ljepote kose očekuje spektakl trendova i prave beauty poslastice.

Na velikoj festivalskoj pozornici u programima Salon Business Conference, Cut&Style, Colorama i Barbershop Arena nastupit će najpoznatije regionalne frizerske zvijezde kako bi svoja znanja i umijeća prenijeli na frizere željne novih znanja.

Subota, 14. svibnja rezervirana je za poslovnu edukaciju kada se će održati niz predavanja, ciljanih panela i okruglih stolova kako bi se cjelovito podržao rast i razvoj frizerske struke. Primjerice, predavanje „Prilagodba poslovanja frizerskih salona za uvođenje eura u Hrvatskoj“ – informirat će vlasnike i djelatnike u salonima o svim relevantnim promjenama koje mogu očekivati.

Okrugli stolovi s uspješnim frizerima i vlasnicima frizerskih salona razotkrit će tajne zanata i dugoročne održivosti. Razgovarat će i o, između ostaloga, kako od malog salona doći do većeg, na koji način pristupiti nedostatku frizera na tržištu, kako premostiti burn out i dr.

Dakako tu je i niz drugih predavanja na temu razvoja frizerske struke, a posebno će biti interesantan i panel na temu četverogodišnje škole za frizere. U poslovnom dijelu festivalskog programa nastupit će Tomislav Pancirov, Aleksandra Oparov, Ivica Pavlačić, Ivan Jagarčec, Ivana Mišić Lokar, Mitja Sojer, Amir Bečirević, Sandra Zajec, Ante Šolić, Matevž Firšt, Evelin Benković, Ivana Špicer, Joško Tafra, Zvonimir Franić, Željko Samardžija i mnogi drugi.

image

Hairstyle News Festival

PRESS

Već tradicionalno Hairstyle News festival će i ove godine lansirati najnovije hair trendove te predstaviti poznate domaće i regionalne frizerske zvijezde koje će svojim kreativnim stvaralaštvom osnažiti kako nove, tako i već iskusnije generacije frizera. Tri su programa kroz koje će frizerske zvijezde predstaviti svoja umijeća i trendove, i to kroz Cut&Style za tehnike šišanja i stiliziranja, Colorama za koloristiku i Barbershop Arena za muško frizerstvo i barbering.

U segmentu šišanja i stiliziranja nastupit će Adam Federico iz Sacramenta u Kaliforniji, dobro poznati hrvatski dvojac Ivana Špicer i Mario Mesarić koji vode IM.Academy tim, Ivan Jagarčec i Marina Bukovac Jagarčec iz Kanso Academia tima. Iz poznate slovenske Mič Styling akademije dolaze Tomaž Turk i Matej Prinčič, Darko Purić iz čakovečkog The Backstagea, te Anita Loboda iz Slovenije.

image

Hairstyle News Festival

FOTOGRAFIJE: PRESS

Trendove u koloristici predstavit će Dejan Nikolić i Anja Zupanec ispred ID Factory Hair Groupe, Ana Krolo i Aldijana Šabić ispred Trimužijat Teama, Matjaž Okorn i Aska Kajtazović iz Mič Styling akademije, Ana i Sead Nunić ispred Hair Vision tima, Marko Listeš – Marin iz Living Rooma, Ana Čala Višnjić i Mila Višnjić ispred Studia Mila.

Područje muškog frizerstva i barberinga predstavit će Marko Šimunović i Saša Pupić ispred Polyboy Barbershopa, Manó Kolarič i Tomaž Turk iz Mič Styling akademije, Edis Osmanović iz ljubljanskog Brivnica Barber Rooma, Mirza Delić iz Delija the Barber.Education tima, Marko Stanzl iz Salona, Siniša Šunjić iz brijačnica Ka’brada i Krešimir Španić iz istoimenog barbershopa te Osječanin Toni Vlaškovac iz Tonino Barbieri, kao i Splićanin Domagoj Jukić iz & Leekarija Barbershopa.

Za sve posjetitelje ulaz na sajam je besplatan tijekom oba dana Festivala.

Linker
19. travanj 2024 02:02