Otkrile tajne dobrog make-upa

Zvijezde zablistale na beauty breaku i otkrile trik: ‘Boje su super, ali manje je više‘

Lucija Lugomer, Renata Sopek i Jelena Perić oduševile su veselim kombinacijama, a otkrili smo i koje beauty trendove ovoga proljeća ne smijemo propustiti.

U impozantnom Francuskom paviljonu održan je drugi dm beauty break na kojem je dm predstavio nove trendove u svijetu ljepote te nove brendove koji će obogatiti dm-ove police diljem Hrvatske.

Večer u Francuskom paviljonu bila je inspirirana umjetnošću pa su se tu našli i brojni beauty i art sadržaji poput kutka za slikanje na platnu te kutaka u kojima su dm beauty savjetnice, educirani djelatnici dm-a, savjetovali o pravilnom odabiru i nanošenju make-upa. Tako su gošće, među kojima su bile i Renata Sopek, Josipa Pavičić, Jelena Perić, Đurđica Vorkapić i Nabilah Harron, osim savjetovanja imale priliku i isprobati brojne kozmetičke proizvode.

image

Lucija Lugomer i Jelena Perić ponosno su pozirale u matching outfitima.

PRESS

Večer je prošla u duhu vodećeg ovosezonskog trenda, color blockinga pa su zvijezde oduševile svojim kombinacijama u žarkim bojama, a televizijska nam je voditeljica Renata Sopek otkrila koje će se boje ovoga proljeća naći u njezinoj kozmetičkoj torbici, ali i što ne preskače u svojoj beauty rutini.

image

Renata Sopek je oduševila outfitom u veselim bojama.

PRESS

"Ono što je najvažnije jest detaljno skinuti šminku i nahraniti kožu prije spavanja, a tek onda možemo razgovarati o make-upu. Danas sam se odlučila za zeleno sjenilo, a kako obožavam zelenu, mislim da će to biti moja boja ovoga proljeća - nudi brojne opcije za kombiniranje, posebno sada, kada je color blocking izrazito poželjan", kazala je Renata, a s njom se slaže i dm beauty savjetnica Magdalena Krlin koja smatra kako je color blocking vodeći trend i kada se radi o make-upu. Naime, kombiniranje različitih boja ruževa, rumenila i sjenila itekako je poželjno, a obilježit će proljetne dane.

image

Televizijska nam je voditeljica otkrila koje će se boje ovoga proljeća naći u njezinoj kozmetičkoj torbici.

PRESS

Jedna od naših najpoznatijih beauty influencerica Jelena Perić večer je provela družeći se s prijateljicom i modelom Lucijom Lugomer, a u haljini s printom plijenila je poglede svih prisutnih. Jelena nam je dala i nekoliko savjeta za uspješan color blocking kada je riječ o make-upu.

"Iako je color blocking izrazito trendi, ja se nekako uvijek držim pravila 'manje je više'. Naravno, više boja na licu može izgledati odlično, ali ako odlučite nanijeti ruž u žarkoj boji, pripazite da sjenilo bude malo neutralnije, primjerice svijetlo ružičaste boje", poručila je Jelena.

image

Jelena Perić večer je provela družeći se s prijateljicom i modelom Lucijom Lugomer.

PRESS

Ovoj večeri, kojom je dm slavio ljepotu nadahnutu umjetnošću, pridružili su se i brojni influenceri, koji su među prvima mogli isprobati i nove brendove Lumene, Cléa i Daytox za cjelovitu njegu kože te uživati u brojnim iznenađenjima koje su za njih pripremili dm i partneri.

Čitajte i: Tako to radi Kendall: Trik pomoću kojega ćete postići izgled prirodnih i punih usana

image

Ovoj večeri, kojom je dm slavio ljepotu nadahnutu umjetnošću, pridružili su se i brojni influenceri.

PRESS

"Na dugo očekivanom drugom dm beauty breaku, predstavili smo zajedno s partnerima, odabrane nove brendove i iznimno tražene proizvode dm marki koji prate proljetne i ljetne trendove te svojom kvalitetom i pristupačnom cijenom pobuđuju velik interes naših kupaca. Vjerujemo da će novi brendovi i proizvodi iz svijeta ljepote koji su od sada dostupni u prodavaonicama dm-a i u dm online shopu izazvati jednako oduševljenje", istaknula je Gordana Picek, prokuristica i voditeljica resora Nabave i marketinga u dm-u.

image

Lucija Lugomer je uživala u izradi vlastite slike pod vodstvom akademske slikarice Dore Šitum.

PRESS

Kao podsjetnik na ovo posebno druženje, gosti su se mogli fotografirati u posebno dizajniranim kornerima te sa sobom ponijeti umjetnički uradak koji su izradili pod vodstvom akademske slikarice Dore Šitum.

Linker
25. travanj 2024 07:18