Održiva ljepota

Odobrila Hailey Bieber: Maska za kožu ispod očiju koja se može koristiti ‘vječno‘

Dio svakodnevnog rituala nove kraljice njege kože je i silikonska maska za višekratnu upotrebu.

Hailey Bieber prometnula se u jedan od najvećih autoriteta za njegu kože u svijetu pop-kulture, ne samo zbog kozmetičke linije RHODE čiji se proizvodi s peptidima prodaju po pristupačnim cijenama, nego i zbog toga što je mnogi rado kopiraju, bilo da je riječ o trendu manikiranja ili o tome da želi postići njegovan i prozračan izgled poput njezinog. Hailey, srećom, ne škrtari sa savjetima, pa je u posljednjem izdanju podcasta The Run-Through with Vogue i na IG VogueBeauty otkrila kako je dio njezine redovne njege kože i šik maska za oči za višekratnu upotrebu.

Obožavani ritual

"Jednostavno volim njegovati kožu, uvijek sam voljela. Taj ritual i tu posvećenost”, rekla je novodobna kraljica njege kože. U takav pristup uklapa se i maska za područje oko očiju Dieux Skin‘s Forever koja se od ostalih maski na tržištu razlikuje po tome što se može ponovno upotrebljavati, piše New Beauty.

Kako se koristi? Sve što trebate učiniti je nanijeti ispod očiju omiljeni serum, gel ili kremu, pričekati da se proizvod upije te staviti Forever Eye Mask na deset do 20 minuta. Osim što se može višekratno koristiti, maska je i višestruko korisna, jer pojačava hidrataciju i privremeno popunjava kožu, oporavlja područje ispod očiju, a može biti i pomoć kod šminkanja, odnosno spriječiti razmazivanje i prelijevanje make upa.

Učinkovita i održiva

Tanak i lagan silikonski flaster zapravo omogućuje bolje upijanje seruma, gela ili kreme, potičući ih da se potpuno apsorbiraju i tako budu djelotvorniji za kožu. Sve će biti dobro dok masku ne stavljate na kožu na koju ste prethodno nanijeli retinol ili bilo koju vrstu eksfolijatora, kaže proizvođač. Oni tvrde da je to i posljednja maska koju ćemo trebati (navode kako je u testiranju logo na maskicama počeo blijedjeti nakon godinu dana svakodnevne upotrebe) i uz to nećemo stvarati otpad. Cijena je 25 dolara.

Linker
25. travanj 2024 17:28