La PIEL
Za divan preplanuli ten

Proizvodi za kojima luduju poznate Hrvatice! Neodoljivi La PIEL ima popust, evo što vrijedi uhvatiti

Postizanje predivne bronačne boje naizgled je lako, no kako bi ona bila sjajna i ujednačena važno je slijediti nekoliko važnih koraka i koristiti samo najkvalitetnije proizvode. Domaći brend iza kojeg stoji Lana Jurčević ima sve potrebno za njegu kože i postizanje preplanulog tena!

Ljeto je stiglo, temperature rastu svakim danom, a u zraku se već osjeća ona ljetna bezbrižnost, pogotovo na obali. Osim kupanja i ispijanja osvježavajućih pića, omiljena ljetna razonoda nam je i sunčanje. Nema ništa ljepše od preplanulog tena koji smo dobili na prirodan način, uz, naravno, adekvatnu zaštitu.

Za glamurozan sjaj

Domaći brend La PIEL, iza kojeg stoji glazbenica Lana Jurčević, svojim proizvodima oduševio je mnoge poznate Hrvatice poput Doris Pinčić, Nine Badrić, Marijane Batinić, Elle Dvornik, Lane Klingor i druge fitness, beauty i fashion influencerice.

Kako biste bili zaštićeni, mekani, mirisni i sjajili posebnim sjajem, La PIEL vam poklanja KOD za popust! Kupovinom iznad 300 kuna dostava je besplatna za područje Republike Hrvatske, a kod 'lapielsummer10' upisuje se pred kraj narudžbe. Kod vrijedi do 30. srpnja 2020.

La PIEL
UNICORN Beach BABE sadrži šljokice koje nikada ne izgledaju isto.

Ako vam postizanje preplanulog tena predstavlja problem, ne brinite, tu je i rješenje. Njihovo novo Beach BABE UNICORN multinamjensko ulje sa šljokicama pospješuje ubrzano tamnjenje, ali i njeguje kožu. Obogaćeno je kvalitetnim uljima poput bademovog, uljem koštica marelice, oraha, maslina i sjemenki grožđa.

Također, sadrži šljokice koje nikada ne izgledaju isto, već njihova boja ovisi o svjetlu pa mogu biti srebrne, ljubičaste, svijetloplave ili čak zelene. Osim na plaži, može se koristiti tijekom cijele godine i za svakodnevnu njegu kože te za posebne prilike kada želite zasjati poput dive!

Ne zaboravite na zaštitu

La PIEL
Sun BABE Face krema za lice sa zaštitnim faktorom 50 štiti lice od hiperpigmentacija, mrlja i preuranjenog stvaranja bora.

Naravno, ne smijemo zaboraviti ni na zaštitu kože od štetnih UVA i UVB zraka. Kako je koža lica najosjetljivija na tijelu, treba je zaštititi visokim zaštitnim faktorom. U tu svrhu idealna je Sun BABE Face krema za lice sa SPF faktorom 50. Učinkovito štiti lice od hiperpigmentacija, mrlja, preuranjenog stvaranja bora i finih linija te opeklina. I ono mnogima najvažnije - brzo se upija, lako se razmazuje i ne ostavlja bijeli trag!

La PIEL
Sun BABE krema za tijelo sa zaštitnim faktorom 30 štiti i najosjetljiviju kožu.

A što je sa zaštitom ostatka tijela? La PIEL je mislio i na to, osmislivši Sun BABE kremu za tijelo sa SPF faktorom 30. I ona sadrži prirodna ulja poput manga, badema i mrkve koja stvaraju prirodni zaštitni faktor. Osim ulja, shea i kakao maslac dodatno njeguju i hidratiziraju kožu tijekom i nakon izlaganja suncu.

Stari favorit

La PIEL
Beach BABE je obogaćen hranjivim, kvalitetnim uljima koja dubinski njeguju kožu.

Jedan od najprodavanijih La PIEL proizvoda jest brončano Beach BABE maslac-ulje koje, baš poput Beach BABE UNICORN ulja, ubrzava tamnjenje kože te joj pruža glamurozan sjaj zahvaljujući sitnim šljokicama.

Baš kao i svi ostali La PIEL proizvodi, i Beach BABE je obogaćen uljima poput argana, kokosa, oraha i mrkve te shea i kakao maslaca.

La PIEL
Beach BABE maslac-ulje za sunčanje daje predivni sjaj preplanulom tenu.

Za lakše nanošenje koristite La PIEL KABUKI kist koji svojim gusto zbijenim i mekanim dlačicama ravnomjerno nanosi sve praškaste, tekuće i krute proizvode.

'Must have' tijekom cijele godine

No, prije nego se odjenete svoj omiljeni badić i krenete na plažu (ili na svoj balkon), važno je pripremiti kožu za sunčanje kako biste što lakše postigli predivnu brončanu boju, ali je i zadržali.

Koža tijekom ljeta zbog utjecaja sunca i soli može biti dehidrirana i perutava, a takva će rijetko kad "primiti" boju. Najvažniji korak prije sunčanja jest dobri, stari - piling.

Piling uklanja mrtve stanice kože i tako je oslobađa nakupljenog tereta kako bi mogla kvalitetno i ujednačeno tamniti.

La PIEL pilinzi obogaćeni su hranjivim uljima i maslacima koji su "must have" ne samo tijekom ljeta, nego cijele godine jer bogato njeguju i hidratiziraju žednu kožu.

U ponudi su trenutno tri pilinga - Sugar BABE, Matcha BABE i Coffee BABE. Sugar BABE sadrži čak sedam kraljevskih ulja koja obnavljaju površinski sloj kože i tako pomažu protiv uraslih dlačica. Matcha BABE se sastoji od popularnog matcha praha (listova zelenog čaja), soli i kvalitetnih ulja te savršeno zaglađuje i regenerira kožu. I treći, Coffee BABE će obožavati svi koji muku muče s celulitom jer kava dokazano potiče cirkulaciju, izbacuje suvišnu vodu iz organizma i ostavlja kožu napetom i glatkom.

La PIEL proizvodi hit su već nekoliko sezona i to ne samo zbog njihove praktičnosti i glam izgleda, već i zbog činjenice da su proizvedeni u Hrvatskoj, potpuno su veganski, ne testiraju se na životinjama i sadrže samo najkvalitetnije sastojke koji ne iritiraju ni najosjetljiviju kožu. Osim navedenih, u ponudi imaju i bogate pakete proizvoda, mlijeko za tijelo, kreme za ruke i stopala, mirisnu vodicu za lice i tijelo i antiseptik.

Sadržaj je nastao u suradnji s brendom La PIEL.

Linker
17. travanj 2024 16:21