Top 13 koje želimo

Prokleto privlačni: Stigli su najmirisniji beauty adventski kalendari

U mnoštvu smo odabrali one za koje smo sigurni da bi razveselili vas, ali i one kojima ćete ih darovati.

Svake se godine na tržištu pojavi nekoliko novih adventskih beauty kalendara, pa tako na izbor imamo sve veći broj predivnih kutija luksuznih, ali i komercijalnih brandova napunjenih mirisnim proizvodima. Neki od njih imaju ih tek 12, drugi 24 ili čak 25, a cijena im ovisi o brendu, veličini pakiranja i, naravno, spomenutom broju proizvoda. Za koji god se odlučili, vjerujemo da vas neće razočarati. Odabranih 13 u nastavku bismo rado otvarali ovog Adventa.

Adventski kalendar Jo Malone

350 funti

image
PRESS

Ispunjen s 25 čarobnih minijatura, adventski kalendar Jo Malone London sadrži mješavinu mirisa i proizvoda za dom, kao i za vašu kupaonicu, kako bi vam i prosinac bio još uzbudljiviji. Od vrlo voljenih kolonjskih vodica do putne kupke za tijelo i minijaturnih svijeća, ovaj adventski kalendar je stvoren za vrhunsko uživanje.

Sephora adventski kalendar

139 funti

image
PRESS

Ispunjen s 34 proizvoda, uključujući 17 u punoj veličini, gral je ljepote za sve obožavateljice Sephore. Dostupan je za kupnju online, a sadrži neke od njihovih najboljih kozmetičkih brendova poput The Ordinaryja i Augustinus Badera.

Lancôme adventski kalendar

1530 kuna

Stiže nam predivna sezona blagdana. Odbrojavajte dane do praznika dok odmotavate svako od iznenađenja u ovom adventskom kalendaru. Najneobičnije iznenađenje postavljeno je "ispod Eiffelovog tornja" da bi se odmotalo na Badnjak.

Adventski kalendar Bobbi Brown

1317 kuna

image
PRESS

Bobbi Brown je brend koji voli Kate Middleton, pa bi ovo mogao biti beauty adventski kalendar na njezinoj listi želja ove godine. Pogotovo zato što ima sve što vam je potrebno za blistavi dnevni izgled i hranjivu njegu kože nakon duge i vesele noći. Naravno, uz dozu luksuza. U ovom ćete adventskom kalendaru pronaći četiri favorita u punoj veličini i slatke minijature.

Nuxe adventski kalendar

630 kuna

image
PRESS

Osvijetlite ovaj Božić uz Nuxe ograničeno izdanje adventskog kalendara. Opremljen je s 24 osnovna proizvoda za njegu kože koji će vas razmaziti i pomladiti. Nuxeova limitirana edicija, očekivano, sadrži potpuno veganske proizvode za njegu kože.

Origins adventski kalendar

79 funti

image
PRESS

Adventski kalendar Origins nezaobilazan je za svakog ljubitelja ovog moćnog brenda. Ima 24 vratašca u čijim se pretincima kriju neki od najomiljenijih prirodnih proizvoda brenda koji su također u izdašnim veličinama. Osim što je potpuno vegetarijanska, u proizvodima nećete pronaći štetne sastojke, mineralna ulja i životinjske sastojke (osim meda i pčelinjeg voska).

MAC Cosmetics adventski kalendar

165 funti

image

Beauty adventski kalendar

PRESS

MAC adventski kalendar savršen je za ljubitelje make-upa jer sadrži 24 najprodavanija proizvoda brenda pa lako možete osvježiti i obogatiti svoju kolekciju. Sadrži čak 16 užitaka pune veličine i osam u mini izdanju, uključujući NOVU M·A·C stack maskaru, luksuzni puder Powder Kiss, legendarni mat ruž za usne i još mnogo, mnogo više! Kutija je prilično očaravajuća i svakako ćete je željeti zadržati.

Kiehl‘s adventski kalendar

715 kuna

image

Beauty adventski kalendar

PRESS

Kiehl‘s ograničeno izdanje adventskog kalendara za 2022. sadrži dizajn nadahnut blagdanima s potpisom Made By Radio uz upakirana 24 kultna Kiehl’s proizvoda uključujući proizvode za čišćenje lica, maske, serume, hidratantne kreme i još mnogo toga. Dizajn Made By Radio inspiriran blagdanima pravo je osvježenje.

Clarins adventski kalendar

602 kune

image

Beauty adventski kalendar

PRESS

Prepun Clarinsovih klasika, 12 ladica otkriva neke od mnogima najomiljenijih proizvoda za njegu kože i make-up koje morate imati, uključujući poslastice pune i putne veličine. Volimo mini kozmetičke proizvode, ali Clarinsov adventski kalendar uključuje i proizvode u punoj veličini - kultni klasični Double Serum i prekrasno Lip Comfort ulje koje ćete, damo se kladiti, nosit tijekom cijele blagdanske sezone!

Adventski kalendar Rituals

585 kuna

image

Beauty adventski kalendar

PRESS

Adventski kalendar Rituals uvijek je razlog za uzbuđenje, a ove godine imamo pravu poslasticu u obliku spektakularne 2D ekstravagancije. Kao lijepa kutija za uspomene - 2D adventski kalendar božićnog drvca od Ritualsa izgleda kao pravi eksponat.

Dior adventski kalendar

470 ili 550 funti

image
PRESS

Ispunjen do vrha luksuznim mirisima, make-upom i proizvodima za njegu kože, u Diorovu adventskom kalendaru pronaći ćete, da nabrojimo samo neke - mini J‘adore Dior Eau de Parfum, Capture Totale Super Potent Serum, Rouge Dior ruž za usne u nijansi 999 i Diorshow Iconic Overcurl maskaru. Ove godine Diorov adventski kalendar dolazi u tamnoplavoj boji te je ukrašen bajkovitom Pietro Fuffo interpretacijom kultnog Diorovog 30 Montaigne Boutiquea. Štoviše, zlatne note odaju počast jednoj od kultnih boja kuće.

Clinique Beauty adventski kalendar

715 kn

image
PRESS

Cliniqueov beauty kalendar ispunjen je s 24 najprodavanija proizvoda, dapače kultnih favorita, uključujući Take The Day Off balzam za čišćenje, Moisture Surge Auto-Replenishing Hydrator i Clarifying Lotion Exfoliator. U kutiji je i devet proizvoda u punoj veličini, uključujući sredstva za čišćenje lica, serume, maskare i još mnogo toga.

Estée Lauder adventski kalendar

2259,90 kuna

image
PRESS

Došašće je najljepše vrijeme u godini. Adventski kalendar Estée Lauder učinit će ga još ljepšim. Otvorite svakog dana jedan prozorčić i uživajte u čarobnom vremenu došašća s novim proizvodima za uljepšavanje. Hidratacija, anti-age, antistres, lifting, regeneracija, učvršćivanje... u sbvemu tome je čarolija ovog adventskog kalendara.

Linker
19. travanj 2024 22:22