INTEZIVNE NOTE

Sreća na Azurnoj obali: Mirisne esencije inspirirane suncem i morem

Veronique Gabai-Pinsky predstavlja vlastiti brend parfema inspiriranih sunčanim jugom Francuske, odakle su i njezini korijeni. Parfemi su bazirani na sunčanim notama i neodoljivom senzualnom cvijeću.

Netko ljubav prema rodnom kraju izražava stihovima, netko slikama, a Veronique Gabai o ljepoti Azurne obale ‘progovara‘ - svojim olfaktivnim kompozicijama. Zlatna kao sunce i plava kao more i nebo - simboli su Veronique Gabai, jedne od najluksuznijih parfemskih linija koji se prodaju u hrvatskim parfumerijama. Ona na poseban način sklada mirisne esencije koje doživljava kao ‘ambasadore‘ Azurne obale - od cvijeta naranče i bergamota do cedrovina i mirisnih smola koje cure s crnogoričnih stabala uz obalu.

Cap d‘Antibes (100 ml, 1925 kn u parfumeriji Lana) posvećen je njenom rodnom Antibesu, nekad ribarskom selu koje su književnik Francis Scott Fitzgerald i njegovi američki prijatelji pretvorili u okupljalište umjetnika između dva svjetska rata.

image

Parfem Veronique Gabai

FACEBOOK VERONIQUE GABAI

“Osjetila sam da mogu napraviti nešto kako bi prešla razinu dalje od užitka koji parfem pruža i prešla na dobrobiti koje vam prirodni sastojci doista mogu pružiti”, otkrila je Veronique Gabai-Pinsky nakon lansiranja novog proizvoda.

Linker
19. travanj 2024 11:50